Evi Basilan Kadin Yardim Istedi, Polis Olayin Haber Yapilmamasi Için Mücadele Etti

Aydin’in Efeler ilçesinde bir kadin, uzaklastirilmasi bulunan erkek arkadasi evine gelince KADES uygulamasindan yardim istedi. Bu sirada evde yasanan arbedede iki kisi hafif yaralanirken, eli biçakli kisilerin de oldugu olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgilenecegi yerde, basin mensuplarinin olayi haberlestirmeye çalismasini engellemesi tepki çekti.

Evi Basilan Kadin Yardim Istedi, Polis Olayin Haber Yapilmamasi Için Mücadele Etti


Olay, Köprülü Veysipasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocugu ile mahalledeki bir evde yasayan ve can güvenligi olmadigi gerekçesi ile koruma karari da aldiran genç bir kadin uzaklastirmasi olan sahsin eve geldigini görünce KADES uygulamasi ile yardim istedi. Bu sirada eve giren sahis ile iddiaya göre kadinin yakinlari oldugu belirtilen diger sahislar arasinda kavga çikti. Bir süre devam eden olaylarda kadin fenalik geçirdi. Bu sirada yaralananlar da oldu.

Bölgeye yarali sahislari müdahale etmesi için ambulans ve olaylari yatistirmasi için de polis ekipleri sevk edildi. Bu sirada görevini yapmak için olay yerine gelen basin mensuplari polisin ilginç bir tutumu ile karsilasti. Vazifesini yapmak isteyen basinin fotograf çekmesini engellemek isteyen polis ekipleri anlasilmaz bir sekilde “Olayin taraflari haber yapilmasin diyor. Burada çekim yapmayin” diye bagirarak çevrede toplanan kalabaligi kiskirtmasi saskinliga neden oldu.
Kaynak: İHA