Iyilik Yapmak Için Yer Veren Kadin, Yasli Adamin Hismina Ugradi

Istanbul’da otobüste bir kadinin yer verdigi yasli adam, ayaga kalkan çocugun pantolonuna çarpmasi sonucu ortaligi birbirine katti. Yasli adamin hakaret ederek annesi ve çocuguna yasattigi korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Iyilik Yapmak Için Yer Veren Kadin, Yasli Adamin Hismina Ugradi
Olay, dün aksam saatlerinde Fatih-Taksim seferini yapan otobüste yasandi. Iddiaya göre, bir kadin çocuguyla birlikte karsilikli koltuklara oturarak seyahat etmeye basladi.

Bir durakta yasli bir adam otobüse binince kadin iyilik olsun diye karsisinda oturan oglunu kucagina alarak yasli adama yer verdi. Küçük çocuk koltuktan kalktigi sirada yasli adamin beyaz pantolonuna ayagi çarpinca yasli adam ortaligi birbirine katti. Neye ugradigini sasiran anne ilk olarak çocugunu alarak uzaklastirmaya çalisti, daha sonra da hakaret ederek bagiran yasli adama karsilik verdi. Bu sirada yasli adam elindeki ile vurmaya çalisinca kadinla adam arasinda tartisma yasandi. Otobüste bulunanlar ise yasli adama tepki gösterdi. Bir süre sonra otobüstekiler kadin ve çocugunu alarak otobüsün arka kismina götürüp koltuga oturttu.

Korkan küçük çocuga otobüstekiler su verdi

Otobüstekilerin yer vermesi ile arkada baska bir koltuga oturan küçük çocuk, yasadigi korku dolu anlar nedeniyle agladi. Bu sirada otobüste bulunan bir kadin küçük çocuga su vererek onu sakinlestirdi. Anne ise yasadigi o anlari, “Yer verdim, çocugun ayagi pantolonuna degmis, bu sebepten çocuguma vurdu. Çocugum çok korktu, ben de çok korktum” diyerek anlatti. Yasanan o anlar ise cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA