Bursa'da 120 Polisin Katilimiyla Asayis Uygulamasi Yapildi
Bursa’da ‘Huzur Operasyonu’ çerçevesinde 120 polisin katilimiyla asayis uygulamasi yapildi. Denetimlerde 8 is yerine islem yapilirken, yapilan trafik uygulamasinda ise 9 araca 9 bin 850 lira idari para cezasi kesildi.

Yapilan asayis uygulamalarinda mekanlar ve umuma açik alanlar denetlendi. Uygulamada 120 araç denetlenirken, araç içerisinde aranmasi olan bir kisi ve 1 alkollü sürücüye islem yapildi. Ayrica 9 araca 9.850 TL idari para cezasi uygulandi. Denetlemelerde 380 kisinin kimlik sorgulamasi yapildi. Umuma açik alanlarda yapilan denetimlerde ise 20 is yeri denetlenirken 8 is yerine islem yapildi.
Yapilan denetimlerin vatandaslarin huzur ve güvenligine yönelik çalismalar oldugunu belirten Bursa Emniyet Müdürlügü yetkilileri, uygulamalarin artarak devam edecegini ifade etti.
