Radikal Egitim Kurumlari'nda LGS'de Dereceye Giren Ögrencilere Ödül

Radikal Egitim Kurumlari, Liselere Geçis Sistemi’nde (LGS), dereceye giren ögrenciler için Konak’ta yeni açilan okulda ödül töreni düzenlendi.

Radikal Egitim Kurumlari'nda LGS'de Dereceye Giren Ögrencilere Ödül
Radikal Egitim Kurumlari, Konak’ta yeni açilan Radikal Anadolu Lisesi’nde Liselere Geçis Sistemi’nde (LGS), dereceye giren ögrenciler için ödül töreni düzenledi.

Törende, dereceye giren ögrencilere madalya takdim edilirken, ögrenciler gururlarini aileleriyle paylasti. Törende konusma yapan Radikal Egitim Kurumlari Buca Koordinatörü Ferhat Arslan ve Konak Radikal Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ertem, kurumun ve ögrencilerin basarilarini anlatti. Çocuklarinin ödüllendirilmesini paylasan aileler de gurur dolu anlar yasadi.

"Izmir’in en basarili kurumu olduk"

Törende Radikal Egitim Kurumlari Kurucu Müdürü Erdal Avci adina konusma yapan Buca Koordinatörü Ferhat Arslan, yüzde 98 yerlestirme orani ile Izmir’in en basarili egitim kurumu olduklarini söyledi.

Arslan, "Bugün çocuklarinizin basarilari ile gururlanmak ve onlarin sevinçlerine ortak olmak için bir aradayiz. 2022 Liseye Geçis Sinavinda 2 Ögrencimiz Türkiye birincisi yüzde 1’lik dilimde 14 ögrenci, yüzde 3’lik dilimde 26 ögrenci, yüzde 4’lük dilimde 57, yüzde 5’lik dilimde 69 ögrenci ve toplamda 168 ögrencimiz ile Izmir’in en basarili kurumu olduk. yüzde 98 yerlestirme orani ile, 56 ögrenciyi Fen Lisesine, 192 ögrenciyi ise Nitelikli okullara yerlestirmenin hakli gururunu yasiyoruz. Bize bu gururu yasatan basta ögrencilerimize ve ailelerine, Radikal Egitim Kurumlarinin özverili sube müdürlerine, rehberlik zümresi ve cefakâr sekilde çalisan degerli ögretmenlerime huzurlarinizda tesekkür ediyorum" dedi.



"Akademik egitim sistemi ön planda"

Yeni açilan Konak Radikal Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ertem ise "Akademik egitim sistemini ön planda tutarak, proje tabanli egitim modelimizin yani sira kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerine yer veren, Konak Radikal Anadolu Lisesi, egitim faaliyetlerine hazirdir. Uzman kadromuzla birlikte diger tüm subelerimizle sundugumuz akademik ve bireysel basarilarimizi hedefe almaktan gururluyuz" açiklamasinda bulundu.

Tören sonunda ise Radikal Egitim Kurumlari Genel Müdür Yardimcisi Mutlu Karaman, ögrencilerin basarilarinda büyük katkisi olan ögretmenlere plaket verdi.
Kaynak: İHA