Samsunspor'a Destek Açiklamasi Ilk Loca Kiralandi

Samsun’da ilk kez bir sivil toplum kurulusu loca satin alarak Samsunspor’a destek verdi.

Samsunspor'a Destek Açiklamasi Ilk Loca Kiralandi
Samsunspor Kulüp Müdürü Soner Soykan ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Baskani Mehmet Yazici arasinda imzalanan protokolle gazeteciler 2 numarali locayi kiraladi.

Protokolün imzalanmasinin ardindan açiklamalarda bulunan Soner Soykan, “Samsun Gazeteciler Cemiyeti’nin böyle bir baslangiç yapmasi hepimiz için iyi bir moral oldu. Bu örnek davranis için cemiyet baskanini, yönetimini ve tüm üyelerini tebrik ediyorum. Dilerim bu davranis tüm diger sivil toplum kuruluslarina da örnek olur. Süper Lig ipini hep birlikte gögüslemis oluruz. Localarimizi satisa sunduk. Baskanimizin onayladigi fiyatlar üstünde öncelikle geçmis yillarda ayni localari kullanmis loca sahiplerinden kiralama islemlerine basladik. Bu heyecan sürdügü müddetçe tüm localarimiz dolar. Ancak bu gelirlerin toplami bu sezon Baskanimiz Yüksel Yildirim’in yaptigi fedakarligin çok küçük bir kismini ancak karsiliyor. Ama önemli olana birlik ve beraberligimizi pekistirmek, aidiyet duygusunu güçlendirmektir” dedi.

Loca kiraladiklari için mutlu olduklarini ifade eden Mehmet Yazici ise, “Samsunspor’un basarisi tüm kentin basarisidir. Samsunspor Süper Lig’e çiktiginda aslinda bizler, Samsun’da yasayanlar, Samsunlular, hep birlikte Süper Lig’e çikmis olacagiz. Bu kentin ekonomisi, turizmi, sanati, sporu, isçisi, ögrencisi, memuru, esnafi da bir üst lige çikacak. Bu kentin de buna ihtiyaci var” diye konustu.

Kaynak: İHA