Baskan Çaliskan Açiklamasi 'Çiftçi Kardeslerimizin Içi Rahat Olsun'

AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan ve yönetim kurulu üyeleri, Eskisehir Ticaret Borsasi’na gerçeklestirdigi ziyarette yaptigi konusmada, “Devletimiz her zaman oldugu gibi üreticilerimizin yaninda olmaya devam edecek” dedi.

Baskan Çaliskan Açiklamasi 'Çiftçi Kardeslerimizin Içi Rahat Olsun'
AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan, partinin Il Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Eskisehir Ticaret Borsasi’ni ziyaret etti. Ziyarette, ETB Baskani Ömer Zeydan ile sehirdeki tarim ekonomisi ve hasattaki son duruma dair degerlendirmelerde bulunuldu.

“Çiftçi kardeslerimizin içi rahat olsun”

Saha çalismalarina durmaksizin devam ettiklerini belirten Baskan Çaliskan, STK ziyaretlerini ara vermeksizin sürdüreceklerini belirtti.

Çiftçilerin yalniz olmadigini ve desteklenecegini vurgulayan Il Baskani Zihni Çaliskan, su ifadeleri kullandi:

“Vatandaslarimizin talep ve önerilerini bizzat sahadan ögreniyoruz ve yetkili mercilere iletiyoruz. Bu baglamda Eskisehir Ticaret Borsasi’ni ziyaret ettik. Lisansli depoculuk, ürün rekoltesi ve hasatin geldigi noktaya iliskin bilgiler aldik. Devletimiz her zaman oldugu gibi üreticilerimizin yaninda olmaya devam edecek. Çiftçi kardeslerimizin içi rahat olsun. Geçtigimiz hafta Rusya ve Ukrayna’nin katilimlariyla tahil sevkiyati anlasmasini çözen ve dünyada yasanmasi muhtemel gida krizinin önüne geçen Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde asamayacagimiz zorluk yoktur. Misafirperverlikleri için baskanimiza tesekkür ediyorum.”

ETB Baskani Ömer Zeydan da AK Parti Il Baskani Zihni Çaliskan’a ve tarim sektöründeki meslektaslari il teskilât mensuplarina, yogun katilimli ziyaretlerinden duyduklari memnuniyeti ifade ederek, tesekkür dileklerini iletti.
Kaynak: İHA