Sinop Karadeniz'in En Büyük Festivaline Hazirlaniyor

Türkiye’nin en kuzeyinde düzenlenecek Karadeniz Bölgesi’nin en iddiali müzik festivali KuzeyFest, 4-7 Agustos’ta Sinop’ta yapilacak.

Yesilin ve mavinin bulusma noktasi olan Karadeniz’de en çok sevilen sanatçilar bir araya gelerek bir çok sehirden gelen gençleri müzige ve eglenceye doyuracak. Karadenizliler Sinop’un muhtesem atmosferi ve essiz dogasi esliginde kamp yaparak 4 gün boyunca yaz ayinin en güzel festivallerinden birisine eslik edecek.

Festival hakkinda bilgi veren KuzeyFest yetkilisi Murat Sarikaya, “Kapi açilislarimiz saat 12.00 olarak planlaniyor, müzik yasagina uymak için gece saat 00.30’da da sonlandirmayi planliyoruz. Festival içinde gün boyunca da etkinliklerimiz devam edecek. Bunun yaninda festival içinde yiyecek ve içecek stantlarimiz da sürekli hizmet verecek. Festival içinde bir rahatsizlik durumda müdahale için revirimiz ve bir adet hazir ambulansimiz bulunacak. Son olarak katilimcilarimizdan ricamiz bilekliklerini çikartmamak” diye konustu.

Festivalde güvenlik sebebiyle disaridan herhangi bir yiyecek içecek, açik sigara paketi, reçetesiz ilaç ve deodorant alinmayacagini, reçeteli ilaçlarin da saglik ekipleri kontrolünde kullanilacagini da sözlerine ekledi.

Karadeniz’in en büyük organizasyonlarindan birine hazirlanan festivalde sahne alacak sanatçilar listesi ise su sekilde:

Hayko Cepkin, Gazapizm, Emir Can Igrek, Mavi Gri, Deniz Tekin, Manga, Fatma Turgut, Patron, Selçuk Balci, Mert Demir, Olur Öyle Hatalar, Pinhani, Sagopa Kajmer, Yeni Türkü, Niyazi Koyuncu, Emre Fel, Mor ve Ötesi, Ceza, Pera, Köfn, Emir Taha ve Morphia.
Kaynak: İHA