Silivri'de Bir Kadinin Çocuklarina Is Yerinden Kedi Çaldirdigi Anlar Kamerada

Silivri’de bir kadin, çocuklarina bir isyerinde bakimi yapilan Scottish fold blue point cinsi kedi yavrusunu çaldirdi. Yavru kedinin çalinma ani is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Silivri'de Bir Kadinin Çocuklarina Is Yerinden Kedi Çaldirdigi Anlar Kamerada
Edinilen bilgiye göre, Silivri’deki bir is yerinde bakimi yapilan Scottish fold blue point cinsi anne kedinin 4 yavrusundan biri çalindi. Yavru kedinin bir tanesinin eksik oldugunu gören is yeri sahibi, güvenlik kamerasi görüntülerini izleyince hirsizligi tespit edip polise bildirdi. Görüntülerde bir kadinin çocuklarina kedileri çaldirdigini görünce neye ugradigini sasiran is yeri sahibi aileden sikayetçi oldu.

“Çalmalarina gerek yok, isteselerdi sahiplendirirdim”

Yavru kedinin çalinmasina tepki gösteren is yeri çalisani Muhammed Berber, “Çalmalarina gerek yoktu, gelip insan gibi isteselerdi tüm malzemeleriyle birlikte kendilerine sahiplendirirdim. 3 tane yavru kedimizi bu sekilde sahiplendirdim “dedi.

Muhammed Berber, çalinma olayindan dolayi polis merkezine giderek sikayetçi olduklarini belirterek, “Pazar günü gelip baktigimda yavrulardan birinin olmadigini fark ettim. Uyuyordur diyerek dikkate almadim. Pazartesi günü ise is yerine geldigimde bunlarin hepsi beni kapida karsiliyor, bir yavrunun olmadigini görünce kamera kayitlarini inceledigimde çalan kisilerin etüt yaptiklarini gördüm. Babamin tek kaldigini kolladiklarini gördüm. Kediler disari çikinca firsati degerlendirip kediyi kazaginin içine koyup arkalarina baka baka gidiyorlar. Kediyi çocuklar aliyor, anneleri de ileride bekliyor. Cezai ehliyeti olmadigi için bu isi çocuklarina yaptiriyor. Çünkü kameralari inceledigimizde 3-4 saat babami kolluyorlar. Babamin bos kaldigini görünce de aliyorlar. Büyük ihtimalle müsterisini ayarlamislar, çünkü bu secereli kedilerin maddi degeri çok yüksek, bulunmasini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA