Kahraman Otoparkçi, Hirsizi Tekme Atarak Yakaladi

Sisli’de sokak ortasinda telefon ve gözlük çalarak kaçan hirsizi, otopark görevlisi tekme atarak yere düsürüp yakaladi. Esyalari çalinan adam hirsizi sokak ortasinda tekme tokat döverken, yasanan o anlar kameraya yansidi.

Kahraman Otoparkçi, Hirsizi Tekme Atarak Yakaladi
Olay, geçtigimiz ay Sisli Osmanbey Mahallesi Nakiye Elgün Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir dükkandan telefon ve gözlük çalan sahis Nakiye Elgün sokak üzerinde kosarak kaçmaya basladi.

Esyalarini çalinan adam ‘ Hirsiz var, yakalayin’ diye bagirarak hirsizi motorla kovaladi. Kovalamacayi ve bagirislari fark eden otopark çalisani Firat Beycan da kaçan sahsi tekme atarak yakaladi. Tekmenin etkisiyle afallayan hirsizin yakalanma ve darp edilme anlari is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

“Biz insanlik görevimizi yaptik”

Hirsizi yakaladigi anlari anlatan otopark çalisani Firat Beycan, “Her zamanki gibi çalisiyordum burada. Telefonumla oynuyordum, müsteri bekliyordum. O ara köseden sesler geldi. Hirsiz var, yakalayin tarzinda sesler geldi. Ben de baktim çocugun biri kosuyor, kaçma dedim uyardim. Çocuk da kaçinca ben de mecbur kaldim ve tekme attim çocuga. O ara düstü. Ondan sonra yakaladik ve telefonu çalinan arkadasin patronu geldi motorla. Yakaladigimiz çocugu geldi ve elimden aldi. Dövmeye basladi.

Biz de isin sonunda mükafat olarak bir tesekkür bekledik, onu da etmediler. Sag olsunlar. Biz insanlik görevimizi yaptik. Dükkandan telefonu çalmislar galiba. Ama çocuk kaçarken birakiyor galiba adam da dövmek için kovaliyormus. Biz de hirsizlik diye yakaladik. Ondan sonra elindeki posetlerde de gözlük kaplari ve gözlükler, çalinti malzemeler vardi. Onlari da aldik sahibi olmayinca çöpe attik. Daha öncede böyle bir olay geldi basima bu ikinci oluyor. Yine telefon çalinmisti burada ama onu yakalayip telefonu almistik. Bir sorun yasamamistik” dedi.

Kaynak: İHA