Basibos Köpegin Ege Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Insanlara Saldirdigi Anlar Kamerada

Izmir’de, Ege Üniversitesi (EÜ) Tip Fakültesi 2021-2022 Akademik Yili mezuniyet töreninde basibos bir köpek, törende bulunan bazi kisilere saldirdi. O korku dolu anlar ise cep telefonu ile kayda alindi.

Basibos Köpegin Ege Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Insanlara Saldirdigi Anlar Kamerada
Izmir Bornova’da bulunan Ege Üniversitesi (EÜ) Tip Fakültesi 2021-2022 Akademik Yili çerçevesinde dün düzenlenen mezuniyet törenine basibos köpek damga vurdu. Çok sayida ögrenci ve ailelerinin bulundugu alana gelen basibos bir köpek, burada insanlara saldirdi. Bazi ögrenci ve yakinlarinin köpek tarafindan isirildigi ögrenilirken, o korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde, tören alaninda bulunan köpegin insanlara saldirdigi, ögrencilerin ve yakinlarinin korkuyla kaçistigi ve köpegin alanda bulunan görevlilerce uzaklastirilmaya çalisildigi yer aliyor.

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada paylasilmasi üzerine çok sayida kullanici yaptiklari yorumlarda üniversite yönetimine tepki gösterirken, üniversiteden olayla ilgili herhangi bir açiklama yapilmamasi da yine gelen tepkiler arasinda oldu.
Kaynak: İHA