Kartal'da Polis Denetimine Takilan Kisi Ehliyetini Alip Kaçmak Istedi, Polis Yakaladi

Istanbul’da trafik polisi ekipleri, çok sayida yerde kurulan denetim noktalarinda abarti egzozlu ve modifiyeli araçlara yönelik denetim yapti. Ekipler, abarti egzoz bulundugundan süphelendikleri otomobil ve motosikletler durdurarak, araçlarda abarti egzoz veya kural disi degisiklik olup olmadigini kontrol etti. Gerçeklestirilen denetimde ilginç görüntüler ortaya çikti. Alkollü ve ehliyetsiz olarak yakalanan bir kisi ise basin mensuplarini tehdit etti. Ceza yedigini anlayan kisi ise ehliyetini alarak kaçmak istedi, polis kaçan kisinin kolundan tutarak islem yapti.

Kartal'da Polis Denetimine Takilan Kisi Ehliyetini Alip Kaçmak Istedi, Polis Yakaladi


Istanbul Emniyet Müdürlügüne bagli trafik ekipleri Istanbul genelinde abarti egzoz ve modifiyeli araç denetimi gerçeklestirdi. Kartal’da gerçeklestirilen denetimde ise ilginç görüntüler ortaya çikti. Polis ekiplerinin kontrol amaçli durdurdugu araçlarda alkollü çikan kisilerin ehliyetine el koyulurken, 1.24 promil alkollü çikan bir kisi basin mensuplarina tehditler savurdu. Ilginç görüntülerin ortaya çiktigi denetimde, denetime takilan araçlarda bulunan kisiler, arkadaslarinin ceza yemesini videoya çekti. Denetime takilan bir kisi ise ceza yedigi sirada ehliyetini alarak kaçmak istedi, polis yakaladi.

1.24 PROMIL ALKOLLÜ VE EHLIYETSIZ ÇIKTI, BASIN MENSUPLARINA HAKARET ETTI

Gerçeklestirilen denetimde polis ekiplerinden kaçmaya çalisan bir sürücü yakalandi. Yakalanan sürücü kendisini görüntüleyen basin mensuplarini tehdit etti. Denetimi görüntüleyen basin mensuplarina hakaret eden kisi, “ben sana ne küfürler edecegim” seklinde hakaretler savurdu. Alkollü ve ehliyetsiz sürücü, polis ekipleri tarafindan ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

ALKOLLÜ ÇIKTI, CEZA YEMEMEK IÇIN EHLIYETINI ALIP KAÇMAYA ÇALISTI

Denetimde alkollü oldugu belirlenen bir kisi ise ceza yedigi sirada, polis ekiplerinin önünde bulunan ehliyetini alip kaçmaya çalisti. Polis ekipleri, kaçmaya çalisan kisiyi kolundan tutarak yakaladi. Ehliyetini alip kaçmaya çalisan kisiye cezai islem uygulandi.

SÜRÜCÜLER DENETIME GIRDI ARKADASLARI VIDEO ÇEKTI

Gerçeklestirilen denetimde, polis ekiplerinin durdugu araçlarda bazi kisiler denetime takilan sürücü arkadaslarini telefonlari ile video çekerek kayda aldi.
Kaynak: İHA