CHP Merkez Ilçe Gençlik Kollari Baskani Üye Standinda Partilisi Tarafindan Darp Edildi

KIRSEHIR – Kirsehir CHP Merkez Ilçe Gençlik Kollari Baskani Ahmet Aydogan, Cacabey Meydani’nda açilan üye standinda darp edildigini öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

CHP Merkez Ilçe Gençlik Kollari Baskani Üye Standinda Partilisi Tarafindan Darp Edildi


Iddiaya göre, Merkez Ilçe Gençlik Kollari Baskani Ahmet Aydogan, Cacabey Meydani’nda açilan üye kayit standinda gençlik kollari için üye çalismasi yaparken Il Sekreteri H.Ç. ile sözlü tartismaya basladi.

H.Ç.’nin Aydogan’a ‘Sen CHP’nin yelegini giyemezsin biz seni görevden aldik’ demesi sonrasi çikan tartismada darp edildigini beyan etti. Ahi Polis Merkezine giden ve sikayetçi olan Aydogan, “Benim üzerimde partiye ait yelek vardi. Benden H.Ç., yelegi çikarmam gerektigini söyledi.

Benim görevden alindigimi söyledi.

Ben ise görevde oldugumu ve kendisinin beni görevden alma yetkisinin olmadigini söyledim. Bunun üzerine H.Ç., bir eliyle boynumu tutup sikarak diger eliyle de bana vurdu” dedi.



Ifadesinde Il Sekreteri H.Ç.’nin etrafinda olan kisilerin de sözlü saldirisina ugradigini aktaran Aydogan, kendisine karsi saldirgan tavirlarin sürdügünü söyledi.

Darp raporu aldiktan sonra da H.Ç. hakkinda Merkez Ilçe Gençlik Kollari baskani Ahmet Aydogan sikayetçi oldu. Yasanan konu ile ilgili CHP Il Baskani Baran Genç ise açiklama yapmadi. Öte yandan Merkez Ilçe Gençlik Baskani Ahmet Aydogan’in Belediye Baskani Selehattin Ekicioglu tarafindan desteklendigi kamu oyunca biliniyor.
Kaynak: İHA