Bayram Bitti Ancak Kusadasi'nda Yogunluk Devam Ediyor

Kurban Bayrami’nda nüfusu 4 kat artan Kusadasi’nda, bayram sonrasi da yogunluk görüntüleri degismedi. Kaleiçi, sahil ve Marina’da bulunan mekanlarda yogunluk devam ederken, dünyaca ünlü Kadinlar Denizi, su parklari ve otellerde doluluk oranlari yüzde 90 seviyesinde devam ediyor.

Bayram Bitti Ancak Kusadasi'nda Yogunluk Devam Ediyor
Kusadasi Otelciler ve Yatirimcilar Dernegi (KODER) Yönetim Kurulu üyesi Serdar Köroglu, “Bayrami Kusadasi yogun olarak geçirdi. Bu sezon erken rezervasyonlar yogundu, rezervasyonlarla güzel doluluk yasiyoruz. Bayramdan sonra da doluluk devam ediyor. Bayramda fiyatlar biraz yükseldi. Bayramdan sonra da fiyatlar böyle devam eder. Özellikle yerli turistlerde yogunluk oldu ve okullar açilincaya kadar bu doluluk devam eder. Antalya bölgesine giden Rus turistler de Kusadasi’ni tercih ediyor” dedi.

Tatil için Kusadasi’ni tercih eden Nuray Kusçu, “Yillar önce Kusadasi’na gelmistim. Daha sonra Bodrum’a gitmeye basladim. Ama arkadas çevrem ’Kusadasi’na gel çok degisti’ dedikten sonra bayram için geldim. Gerçekten çok degismis, bu degisim çok iyi olmus” dedi.

Kaynak: İHA