Fedakar Baba Kizinin Dügün Hayalini Gerçeklestirdi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yasayan fedakar baba engelli kizinin, dügün hayalini gerçeklestirdi.

Fedakar Baba Kizinin Dügün Hayalini Gerçeklestirdi
Sekerpinar Mahallesi’nde oturan, dogustan zihinsel engelli Yasemin Çagatay’in en büyük hayali gelin olmakti. Bu hayali gerçege dönüstürmek isteyen baba Dogan Çagatay aylar öncesinden hazirliga basladi.

31 yasindaki dogustan engelli genç Yasemin Çagatay, hayalindeki gelinligi giyerken damatsiz düzenlenen dügün töreninde Yasemin’in yasadigi mutluluk yüzüne yansidi.

Mahalleli hayalin gerçege dönüsmesi için seferber oldu

Mahalledeki kuaföründen sazcisina, kameramanindan gelinlikçisine kadar herkes, Yasemin’in hayalini en güzel biçimde gerçeklestirmesi için adeta seferber oldu. Belirlenen saatte gelinlik giydirilen, kuaföre götürülerek saç ve makyaji yapilan Yasemin’in yakinlari da dügünün yapilacagi Ismetpasa Ilkokulu bahçesine davet edildi. Eline kinalar yakilan Yasemin’i ilçe halki bir an olsun yalniz birakmadi. Sungurlu Kaymakamligi ve Sungurlu Belediyesi’nin de destek oldugu dügünde gelin ve davetliler, çalinan müzik esliginde gece geç saatlere kadar doyasiya eglendi.

Kiziyla dans eden baba gözyaslarina halim olamadi

Sik sik piste davet edilen gelin doyasiya eglenirken yakinlari buruk mutluluk yasadi. Kiziyla birlikte dans eden baba Dogan Çagatay, gözyaslarina hakim olamadi.

Baba Dogan Çagatay, kizinin bu dügünü çok istedigini belirterek, "Duygularimiz anlatilacak gibi degil. Kizimizin mutlu olmasi için hayalini gerçeklestirdik. Emegi geçen, buraya gelen herkese çok tesekkür ederim" dedi.

Sungurlu Kaymakamligi’ndan gerekli izinleri aldiklarini söyleyen Baba Dogan Çagatay, “Allah herkesten razi olsun. Herkes karinca kararinca, çorbada bizimde tuzumuz olsun diyerek hiçbir ücret talep etmedi” diye konustu.



“Uzun süredir bu ani bekliyordu”

Kardesi Yasemin Çagatay’in uzun bir zamandir bu ani bekledigini söyleyen abisi Emin Çagatay, “Onu mutlu edebilmek için hepimiz bir araya geldi. Kaymakamimiza, Belediye Baskanimiza ve bu organizasyonda emegi geçen herkese çok tesekkür ederiz. Bu tarz çocuklarimizi bire gün olsa bile mutlu edebiliyorsak, bizim için çok güzel bir hediye bu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA