Otomobil Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti, Araçtan Firlayan Yolcu Öldü

Kastamonu-Daday karayolu üzerinde yasanan kazada araçtan firlayan yolcu olay yerinde hayatini kaybetti, 7 kisi de yaralandi.

Otomobil Ile Hafif Ticari Araç Çarpisti, Araçtan Firlayan Yolcu Öldü


Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Daday karayolu üzerinde Irfan Özdemir (46) idaresindeki 34 LP 0506 plakali hafif ticari araç, Daday istikametinden Kastamonu istikametine seyir halindeyken, ters yönde seyir halinde olan Ilhan Erdemli (59) yönetimindeki 37 FA 447 plakali otomobil ile çarpisti. Meydana gelen kazada hafif ticari araç yoldan çikarak tarlada sarampolde durabildi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Kemal Erdemli (70) ise araçtan yaklasik 10 metre uzaga firladi ve olay yerinde hayatini kaybetti.

Çevrede vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida ambulans sevk edildi. Kazada sürücüler Irfan Özdemir ile Ilhan Erdemli ve araçlarda yolcu olarak bulunan Lütfiye Özdemir (70), Mücella Özdemir (42), Nazife Demirel (38), Sueda Yildirim (16) ve Ömer Seyfullah Yildirim (12) yaralandi. Yaralilar, ambulanslarla Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Yaralilardan Ilhan Erdemli’nin hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi. Kazanin ardindan jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA