Öfkeli Koca Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali

Denizli’nin Acipayam ilçesinde bosanma asamasinda oldugu karisi ile evlilik hazirligi yaptigi kisiyi öldüren ve bu kisinin annesini ise agir yaralayan koca kayiplara karisti.

Öfkeli Koca Dehset Saçti Açiklamasi 2 Ölü, 1 Yarali


Olay, aksam saatlerinde Acipayam ilçesine bagli Ören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mugla’nin Ortaca ilçesinde yasayan Erdal Y. ile bosanma asamasinda oldugu ögrenilen Emine Y., Denizli’ye gelerek evlilik plani yaptigi iddia edilen Mehmet Aksoy ve annesi Gülperi Aksoy ile birlikte yasamaya basladi.

Evi terk eden karisinin izini bulan Erdal Y., evlilik hazirliklari yapan çiftin Ören Mahallesi’ndeki evine geldi. Yasanan tartismanin ardindan silahina sarilan süpheli, esi Emine Y. ve Mehmet Aksoy’u öldürdü. Rastgele açilan ates sonucu Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy ise agir yaralandi.

Silah seslerini duyarak eve gelen komsulari iki kisinin cansiz bedeni ile karsilasti. Agir yaralanan yasli kadin, yapilan ilk tedavisinin ardindan hastaneye sevk edildi. Olayin ardindan kayiplara karisan süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA