Yenimahalle Iletisim Ofisi, 75 Bin Kisiye Ulasti

Ankara Yenimahalle iletisim ofisi, 25 kisilik ekibi ile vatandaslarin istek, talep ve sikayetlerini dinlemek için arama yapti. Yenimahallerin istek ve sikayetleri hizli bir sekilde çözüme kavustu.

Yenimahalle Iletisim Ofisi, 75 Bin Kisiye Ulasti
Yenimahalle sakinlerini tek tek arayarak istek, talep ve sikayetlerini dinleyen Yenimahalle Belediyesi Iletisim Ofisi, 25 kisilik ekibi ile 75 bin kisiye arama yapti. Aramalar sonucunda vatandaslardan gelen 5 bin 902 sikayet ivedi bir sekilde çözülürken, belediyenin yetkisinde olmayan bin 459 sikâyet de ilgili kurumlara iletildi. Whatsapp Ihbar Hatti üzerinden mesaj gönderen 939 vatandasin istekleri de çözüme ulasti. Iletisim Ofisi, toplamda 55 mahallesi bulunan Yenimahalle’nin 43 mahallesinde yasayan vatandaslari aradi. Su anda 44’üncü mahalle sakinlerini arayan ofis personeli, vatandaslarin istek ve sikayetlerini sormaya devam ediyor.

“Amacimiz gelen taleplere göre proje üretmek”

Iletisim Ofisi ile gelen talepleri zaman kaybetmeden çözdüklerini belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Halkin faydasina olmayan hiçbir projenin altina imza atmadim. Gerek kurdugumuz Iletisim Ofisi gerek çagri merkezi gerek sosyal medya hesaplarimiz olsun tüm kanallardan halkimiz bize kolaylikla ulasabiliyor. Amacimiz mahalle sakinlerinden gelen talep ve isteklere göre proje üretmek” dedi.

Kaynak: İHA