Bayram Sakinligini Firsat Bildiler, 80 Bin Liralik Malzeme Çaldilar

Bursa’da bayram sakinligini bilen hirsizlar, kereste fabrikasina girdi. Yaklasik 3 saat boyunca hirsizlik yapan süpheliler, piyasa degeri 80 bin TL’lik malzeme çalarak kayiplara karisti. Fabrika sahibi Selahattin Horoz, Hirsizlar kendi fabrikalari gibi kendilerine çay demleyerek hirsizlik yaptigini, bayrami kendilerine zehir ettigini söyledi.

Bayram Sakinligini Firsat Bildiler, 80 Bin Liralik Malzeme Çaldilar
Olay, geçtigimiz Cumartesi günü saat 21.30 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Çali Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayramin sakinligini firsat bilen süpheliler kereste fabrikasinin arka tarafinda panelleri keserek içeri girdi. Yüzleri sarili olan 2 süpheli, önce etrafta arastirma yapti. Bir süre ne çalabileceklerini arastiran süpheliler, piyasa degeri pahali olan Plywood’lari gözüne kestirdi. Biri kadin 2 süpheli yaklasik 3 saat boyunca rahat rahat hirsizlik yapti. Çaldiklari Plywood’lari yaklasik 150 metre tasiyarak fabrikanin asagisinda bulunan tarlaya götürerek geldikleri araca yükledi. Daha sonra hirsizlar kendilerine çay demleyerek içti. Ertesi gün fabrikaya gelen fabrika sahibi Selahattin Horoz gördüklerine inanamadi. Hemen polisi arayan Horoz, hirsizlardan sikayetçi oldu.

Bayrami zehir ettiklerini söyleyen Selahattin Horoz, "Hirsizlar çalmasin diye Plywood’un üstüne malzemeler koymustuk. Arka taraftan 2 kisi giriyor. Bir tanesi kadin digeri ise erkek. Erkek olan Plywood’larin bulundugu yere geliyor. Buradaki kameralari odun yardimiyla egerek etkisiz hale getiriyor. Daha sonra paletin tellerini kesiyor. Burada 60 adet Plywood’u yaklasik 3 saatte tasiyorlar. Yaklasik 150 metre tasiyarak asagidaki tarlaya götürüyorlar. Hirsizlar bir de kendilerine çay demleyerek 3 saat boyunca hirsizlik yaptilar. Daha öncede 2 kere hirsizlik olayimiz oldu, artik biran önce yakalanmalari istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA