Bekçi'nin Dikkati Mahalleyi Yanmaktan Kurtardi

Mugla’da Mentese Ilçesinde gece saat 03.15 siralarinda çikan isyeri yangininda kahve isletmesine ait Nargile bölümünü tamamen yandi.

Bekçi'nin Dikkati Mahalleyi Yanmaktan Kurtardi
Mentese Muslihittin Mahallesi Recai Güreli Caddesi Meydan Sokak üzerinde devriye görevi yürüten bekçiler kahve isletmesinden dumanlarin çiktigini görünce 112 Acil Çagri Merkezine bilgi verdi. Olay yerine Büyüksehir Belediyesi Mentese Itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bir acil müdahale ve 3 itfaiye araci kahve isletmesinin zemin ve çatisinin ahsap kapli oldugu alanda bulunan nargile bölümünden yükselen alevlere müdahale etti. Tescilli ve ahsap binalarin bulundugu bölgede çikan yangin, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kisa sürede kontrol altina alindi.

Bölgede devriye görevi yürüten bekçilerin dikkati ile zamaninda yapilan ihbar sonrasi alevler çevredeki binalara ve iki katli ahsap kahve isletmesine siçramadan söndürüldü. Yanginda isletmeye ait çok sayina nargile tamamen yandi. Itfaiye ekipleri yanginin çikis noktasi ile ilgili çalisma baslatti. Ekipler yanginin büyük ihtimalle eski olan elektrik aksamindan çiktigini tahmin ediyor.
Kaynak: İHA