AK Parti Il Baskani Yildirim Açiklamasi '15 Temmuz'lari Yapan FETÖ'cüler Zinde Bir Sekilde Halen Çalisiyor'

AK Parti Elazig Il Baskani Serafettin Yildirim, “15 Temmuz’lari yapan FETÖ’cü gruplarin hala zinde bir sekilde bu ülkede çalismalarina devam ettiklerine emin olabilirsiniz” dedi.

AK Parti Il Baskani Yildirim Açiklamasi '15 Temmuz'lari Yapan FETÖ'cüler Zinde Bir Sekilde Halen Çalisiyor'
AK Parti Elazig Il Baskanliginda Kurban Bayrami nedeni ile bayramlasma töreni gerçeklestirildi.

Bayramlasmada toplantisinda konusan Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, “Kiymetli dava arkadaslarim, bayramlar dini ve milli duygularin perçinlestigi birlik, beraberlik ve kardeslik gibi duygularin doruga ulastigi ayni zamanda toplumun ve aile bireylerinin birbiriyle siki sikiya sarildigi müstesna günlerdir. Bu müstesna günde sizlerle bir arada olmaktan dolayi büyük bir mutluluk duydugumu ifade ediyor ve hepinizin bayramini ayri ayri tebrik ediyorum” dedi.



“Bu seçim o diger çok önemli olan seçimlerin toplamindan daha önemli”

AK Parti Elazig Il Baskani Serafettin Yildirim ise, “Rabbimize hamdolsun yeni bir Kurban Bayramina ulastik. Bu vesileyle her birinizin ayri ayri Kurban Bayramini tebrik ediyorum. Biz AK Parti teskilati olarak dava arkadaslariniz olarak görev aldigimiz günden itibaren hiç durmadan gece gündüz çalistik ve çalismaya da devam edecegiz bizim isimiz budur. Bizim çok onurlu ve serefli bir liderimiz var. Bu ülkeye 20 yildir hizmet ediyor ve bizler de onun yol arkadasi olarak onun davasina bir parça omuz vermek için mücadele ediyoruz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Hepimizin çok uyanik olmasi gerekir sadece uyanik olmak yetmek çok çalismamiz gerekir. Inanin her zaman söyledik onlarin hepsi dogruydu o dogrunun üzerine bir dogru daha koyacagiz. Dedik ki her seçim dönemi bu seçim çok önemli dedik evet onlarin hiçbiri yalan ya da laf degildi. Simdi 2023 arifesindeyiz. Artik seçim starti verilmis gibi, sahadayiz zaten çalisiyoruz fakat bu seçim o diger çok önemli olan seçimlerin toplamindan daha önemli. Neden önemli sizler hepiniz bunun idrakindesiniz” dedi.



“15 Temmuz çok önemli bir süreçti”

“20 yilda çok sey kazandirdik ve bu ülkenin insani onurlu bir sekilde bu ülkede yasamaya basladi” diyen Yildirim, “Ben 90’li yillara tekrar dönmek istemiyorum onu herkes biliyor. Inanilmaz derecede merdiven alti çalismalar gayri resmi çalismalar muhalefet adi altinda inanilmaz seyler yapiliyor. Basta liderimizi ve onu temsil ettigi partiyi asagi çekmek, kötülemek ve onlarin ifadesiyle iktidardan indirmek için her seyi ama her seyi mesru sayiyorlar ve böyle bir çalisma yapiyorlar. Biz 15 Temmuzlari yasadik. 15 Temmuz çok önemli bir süreçti. Yakinda da onun yildönümü kutlayacagiz insallah. Ama inanin 15 Temmuz’lari yapan FETÖ’cü gruplarin hala zinde bir sekilde bu ülkede çalismalarina devam ettiklerine emin olabilirsiniz. Onun için 6’li masa dedigimiz bir de görünür görünmez baska birini eklemis durumdalar ve her gün algi operasyonuyla siyasilerimizi, il baskanlarimizi, reisi ve yapilan hizmetleri negatiflestirmek ve olabildigince yere çekebilmek adina her seyi yapiyorlar ve her seyi mubah sayiyorlar” ifadelerini kullandi.

Bayramlasma törenine, AK Parti Elazig Milletvekilleri, Metin Bulut, Sermin Balik, Zülfü Tolga Agar ve Zülfü Demirbag, Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, Belde Belediye Baskanlari, Il Baskanlari ve parti üyeleri katildi.

Kaynak: İHA