LGS'ye Atasehir'de Hazirlanan Ögrenciler, Basari Meyvelerini Aldi

Liselere Geçis Sinavi’na (LGS) Atasehir Belediyesi Ataevlerinde hazirlanan 320 ögrenciden 30 ögrenci Istanbul genelinde yüzde 5’lik dilime girme basarisi gösterdi. Ögrenciler, hedefledikleri liselere yerlesecek olmanin mutlulugunu yasiyor. Egitime her zaman tam destek vermeye devam edeceklerini belirten Atasehir Belediye Baskani Battal Ilgezdi, “Basarili olan ögrencilerimizin her birini tebrik ediyor, basarilarinin daim olmasini diliyorum. Onlar ile gurur duyuyoruz” dedi.

LGS'ye Atasehir'de Hazirlanan Ögrenciler, Basari Meyvelerini Aldi
Atasehir Belediyesi çatisi altinda hizmet veren kurumlarda, her yil yüzlerce ögrenci hayalini kurduklari lise ve üniversiteler için sinavlara hazirlaniyor. Ataevlerinde liselere giris ders destek programina katilan ögrenciler, 5 Haziran 2022 tarihinde yapilan LGS’de büyük basariya imza attilar. Sinav sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan Ataevlerinde sinava hazirlanan 320 ögrenciden 30 ögrenci, Istanbul genelinde yüzde 5’lik dilime girdi.

Ders destek programina katilarak LGS’de Istanbul genelinde yüzde 5’lik dilimde yer almayi basaran ögrenciler arasinda yer alan Müge Oral, “Pandemi sürecinde sinavlara hazirlanmak benim için oldukça zorlu ve stresliydi. Ama hedeflerim oldugu için asla pes etmedim. Atasehir Belediyesi’ne ve yil boyunca bizi sinava hazirlayarak, desteklerini eksik etmeyen ögretmenlerimize bir kez daha tesekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Egitimde firsat esitliginin saglanmasi ve egitimin sürdürülebilir olmasi hedefiyle yola çiktiklarini vurgulayan Atasehir Belediye Baskani Battal Ilgezdi, “Basari; inançli, kararli ve disiplinli çalismanin meyvesidir. LGS’de basari göstererek hayallerine ulasan gençleri görüyor olmak bütün bu çabalarimizin ne kadar kiymetli oldugunu bizlere bir kez daha hatirlatiyor. LGS’de basarili olan ögrencilerimizin her birini tebrik ediyor, basarilarinin daim olmasini diliyorum. Bir tesekkür de tüm ögretmenlerimize ve her kosulda çocuklarini yalniz birakmayan ve destekleyen ailelerimize elbette ki. Ögrencilerimizin yollari açik olsun. Onlarla gurur duyuyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA