Bayrampasa'da Feci Kaza Açiklamasi 7 Yarali

Bayrampasa’da seyir halinde olan bir araç, sürücüsünün kontrolünden çikip diger araçlara çarpmasi sonucu kaza meydana geldi. Olay sonucunda 2 araçtaki 7 kisi yaralanirken kazaya neden olan araç olay yerinden kaçti. Ekipler olay ile ilgili genis çapli inceleme baslatti.

Bayrampasa'da Feci Kaza Açiklamasi 7 Yarali
Kaza, aksam saatlerinde Bayrampasa Sagmacilar viyadügü Topkapi istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre 34 EYH 352 plakali araç, sürücüsünün kontrolünden çikmasi sonucu 34 RP 6326, 34SN 1999 ve 34 BZD 499 plakali araçlara çarparak durabildi. Durumu gören civardaki vatandaslar olayi saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri ise ilk müdehalesini olay yerinde yaptigi 7 kisiyi hastaneye kaldirdi. Kazaya sebebiyet veren 34 EYH 352 plakali araç sürücüsü olay yerinden hizla uzaklasarak kaçti. Ekipler kaçan kisiyi yakalamak için çalisma baslatti.

Kazaya karisan araçlardan birinde bulunan Ahmet Ince “Biz hareket halindeydik normal araç içinde goygoy yapiyorduk. Hizimiz falan normaldi. Anlik bir darbeyle biz savrulduk. Anlatilacak gibi degil çok kötü bir seydi. Arkadasim bacagim koptu feryadiyla seslenince panikle disari çikip arkadasimi çikardim. Çok sükür ki öyle bir sey olmamis. Ben sonradan ögrendim ki bize çarpan arkadas yardim etmek yerine kaçmayi tercih etmis” dedi.

Kaynak: İHA