Çiftlikköy'de Marmara Denizi Için Sahil Temizligi

8 Haziran Marmara Denizi Günü dolayisiyla Marmara Denizi’ne kiyisi olan tüm belediyelerle es zamanli olarak Çiftlikköy’de sahil temizligi etkinligi yapildi.

Çiftlikköy'de Marmara Denizi Için Sahil Temizligi
Çiftlikköy Mobil Sahili’nde gerçeklesen etkinlige Baskan Ali Murat Silpagar ve yaklasik 250 ögrencinin yani sira AK Parti Ilçe Teskilati, Kadin ve Gençlik Kollari ile AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, Çiftlikköy Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, ilgili birim müdürleri ve Çiftlikköylüler katildi.

Çiftlikköy Belediyesi’nin kum eleme ve modüler yosun toplama araçlari esliginde gerçeklesen etkinlikte sahil boyunca atiklar gönüllüler tarafindan toplanirken, makineler esliginde kiyi boyunca biriken yosunlar da temizlendi.

Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar, 8 Haziran Marmara Denizi Günü dolayisiyla Marmara Denizi’nin korunmasi için toplumsal farkindaligin artirilmasina yönelik olarak yapilan etkinligin denize kiyisi olan belediyelerle es zamanli yapildigini ifade etti.

Baskan Silpagar, “Marmara Belediyeler Birligi koordinasyonunda yapilan bu etkinlikle ‘Marmara Hepimizin’ mesajini vermeyi amaç edindik. Marmara Denizi’ni kurtarmak için elimizi tasin altina koymak hepimize düsen bir görevdir. Dolayisiyla biz üzerimize düsen ne sorumluluk varsa yerine getirmeye her zaman haziriz. Denizimize hep birlikte sahip çikalim” diye konustu.

Kaynak: İHA