Is Insani Çeçen, Ögrenci Bulusmasinda AIÇÜ'lü Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi’ne adi veren ve yaptigi yatirimlarla adindan söz ettiren is insani Ibrahim Çeçen, ögrencilerle bir araya gelerek söylesi yapti.

Is Insani Çeçen, Ögrenci Bulusmasinda AIÇÜ'lü Ögrencilerle Bir Araya Geldi
Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesine adini veren, IC Holding ve IC Vakfi kurucusu olan Agrili is insani Ibrahim Çeçen, AIÇÜ’lü ögrencilerle bulusmak için Agri’ya geldi. Osmanli Konferans Salonunda ögrencilere 50 yillik is hayatinda edindigi tecrübeleri anlatan Ibrahim Çeçen, söylesinin ardindan ögrencilerle soru ve cevap yaparak talep ve isteklerini dinledi.

Türkiye’de ve dünyada çok önemli eserler yapmasina ragmen en büyük eserinin Ibrahim Çeçen Üniversitesi oldugunu, ögrencilerin gözünde gördügü isikla egitim konusunda yaptiklarinin ne kadar dogru oldugunu bir kez daha anladigini vurgulayarak, “Bende sizin gibi genç yaslarda bu memleketin topraklarinda, mahallelerinde yetistim. 17 yasinda babam 2 inegimizden birini satarak elimde tahta bir bavulla Ankara’ya gönderdi. Bugün siz benden çok daha sanslisiniz. Üniversite buraya, ayaginiza geldi. Bizler bu imkanlara sahip degildik. Sizler bize emanetsiniz. Sizinle ilgilenmek kendi çocuklarimla ilgilenmek kadar mutlu ediyor beni. Sizler bize göre çok sanslisiniz. Böyle bir firsati iyi degerlendirebileceginizi düsünüyorum. Diger kardeslerimizi mezun ettigimiz gibi sizi de mezun edip güzel güzel yolcu edecegiz” ifadelerine yer verdi.

Ögrenci bulusmasina AIÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, IC Yatirim Holding Yönetim Kurulu Baskani ve IC Vakfi Kurucusu Ibrahim Çeçen, AK Parti Agri Milletvekili Ekrem Çelebi, IC Vakfi Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Meral Dinçer, il protokolü, akademisyenler, idari personel ve çok sayida ögrenci katildi.

Kaynak: İHA