Kavgada Agir Yaralanan 15 Yasindaki Genç Yasamini Yitirdi

Mugla’nin Dalaman ilçesinde karistigi kavgada agir yaralanan 15 yasindaki çocuk yaklasik, tedavi gördügü hastanede 20 günlük yasam mücadelesini kaybetti.

Kavgada Agir Yaralanan 15 Yasindaki Genç Yasamini Yitirdi


Olay yaklasik 20 gün önce meydana geldi. Iddiaya göre, 15 yasindaki Gökçehan Taylan Çoban, bir arkadasi ile birlikte Ortaca ilçesinden Dalaman’a gitti. Iki genç ile Dalaman’da 6 kisilik bir grupla bilinmeyen bir nedenle kavga çikti. 6 kisi tarafindan darp edilen 2 gençten Gökçehan Taylan Çoban’in ensesine parke tasi ile vuruldugu ögrenildi. Kavgada yaralanan gençler ambulansla hastaneye kaldirilirken, durumu kritik olan 15 yasindaki Gökçehan Taylan Çoban Mugla’ya sevk edildi. Çoban, Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Yogun Bakim Servisi’nde tedavi altina alindi. Gökçehan Taylan Çoban bugün sabah saatlerinde hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Çoban’in yanindaki arkadasinin da yüzünde kiriklar oldugu, olaya karisan ve isimleri ögrenilemeyen 6 kisinin 5’nin serbest birakildigi, 1 kisinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA