Çocuklarina Bakayim Derken Karsidan Gelen Araçla Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 6 Aylik Bebek Öldü, 4 Kisi Yaralandi

Denizli’nin Tavas ilçesinde çocuklarinin dikkatini dagittigi için direksiyon hakimiyetini kaybettigi iddia edilen annenin kullandigi otomobil, karsi yönden gelen araç ile kafa kafaya çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 6 aylik bebek hayatini kaybetti, 4 kisi ise yaralandi.

Çocuklarina Bakayim Derken Karsidan Gelen Araçla Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 6 Aylik Bebek Öldü, 4 Kisi Yaralandi


Kaza, Tavas ilçesine bagli Pinarlar Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; is bitimi sonrasi dükkandan eve gitmek için yola çikan Yunus D. idaresindeki 20 AGD 943 plakali otomobil, ilçeden Aydogdu Mahallesine dogru giden Gülsüm E. hakimiyetindeki araç ile kafa kafaya çarpisti. Çarpmanin etkisiyle iki araçta hurdaya dönerken, ihbar üzerine bölgeye çok sayida jandarma, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden saglik görevlileri, sürücü Yunus D., babasi Halil I.D. ile diger araçta bulunan Gülsüm E. ve oglu Mustafa A. E.’yi (11) yarali olarak hastaneye kaldirirken, 6 aylik Ela E.’nin ise hayatini kaybettigini belirledi. Jandarma Olay Yeri Inceleme ekiplerinin yapmis oldugu çalismalar ardindan hurdaya dönen araçlar yol üzerinden kaldirildi.

Öte yandan; annenin çocuklarinin dikkatini kaybetmesi sonucu aracin kontrolünü kaybettigi iddia edildi. Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA