Açikhava'da Simge Sagin & Mehmet Erdem Rüzgari

Bu yil 60.si gerçeklestirilen Uluslararasi Bursa Festivali’nde heyecan devam ediyor.

Açikhava'da Simge Sagin & Mehmet Erdem Rüzgari
Festivalde 12 Haziran’dan bu yana birçok ünlü yerli ve yabanci sanatçinin Bursali hayranlariyla bulustugu Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’nda bu aksam pop müzigin sevilen isimleri Simge Sagin ile Mehmet Erdem sahne aldi.

Bursa Büyüksehir Belediyesi adina Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfi (BKSTV) tarafindan, Kültür Bakanligi’nin destekleriyle, Atis Sirketler Grubu Ana Sponsorlugu’nda gerçeklestirilen festivalde muhtesem ikili sarkilariyla izleyenleri costurdu.

Konser öncesi etkinlik sponsoru Seva Holding Yönetim Kurulu Baskani Oguzhan Sahinkaya, Simge Sagin ve Mehmet Erdem’e festival özel plaketi sundu.

Ünlü sanatçi Simge Sagin, Bursa’yi çok sevdigini, burada akrabalari ve arkadaslari oldugunu belirterek, Bursa’ya her geldiginde kendini daha enerjik hissettigini söyledi.



Sanatçi Mehmet Erdem de 60 yillik köklü bir organizasyonda sahne almanin gururunu yasadigini belirtti.

Konserin ilk bölümünde sahneye çikan Simge, dillerden düsmeyen sarkisi "Ben Bazen" ile dinleyenleri mest etti. Güçlü sesi ve güzelligi ile izleyenleri kendine bir kere daha hayran birakan Sagin, ardi ardina söyledigi hareketli parçalariyla sanatseverlerden büyük alkis aldi. Romantik sarkilariyla izleyenleri duygulandiran Sagin, "Askin Olayim" sarkisini kendisini izlemeye gelen binlerce hayraniyla birlikte söyledi.

Sahne performansiyla göz dolduran Simge Sagin, konserini alkislarla tamamladi.

Gecenin ikinci bölümünde ise sevilen sanatçi Mehmet Erdem, Açikhava Tiyatrosu’nu en popüler sarkilariyla inletti. Konserine Edip Akbayram’in "Hava nasil oralarda" sarkisiyla baslayan Erdem, Baris Manço’nun "Yaz dostum" ve "Gibi gibi" sarkilariyla dinleyenlerini nostalji yolculuguna çikardi. Türk müziginin sevilen sanatçilarinin hit eserlerini kendine has yorumuyla seslendiren Mehmet Erdem, izleyenler tarafindan ayakta alkislandi.

Açikhava Tiyatrosu’nu dolduran Bursalilar, ünlü sarkicinin parçalarina hep bir agizdan eslik etti. Her iki sanatçi da bu güzel gece için Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA