TIR'in Altina Giren Minibüs Parçalandi, 1 Yarali

Mugla’nin Ortaca ilçesinde minibüs, önünde ilerleyen TIR’i arkadan çarpti, önce kasasinin altina girdi sonra da orta refüje çarparak parçalandi. Kazada Minibüs soförü agir yaralandi.

TIR'in Altina Giren Minibüs Parçalandi, 1 Yarali
Kaza saat 00.10 siralarinda Ortaca çevre yolunda meydana geldi.

Iddiaya göre Antalya’dan Mugla istikametine giden Metin Seçkin yönetimindeki 07 ARV 281 plakali minibüs, Ortaca Çevre Yolu’na geldigi sirada önünde ilerleyen ve H.E.yönetimindeki 45 ABA 501 TIR’a büyük bir gürültü ile arkadan çarpti. Çarpmanin etkisi ile minibüs önce TIR’in kasasinin altina ardindan da orta bariyerlere çarparak parçalandi.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida ambulans sevk edilirken, parçalanan minibüste sikisan soför Metin Seçkin, Mugla Büyüksehir Belediyesi Ortaca Itfaiye Amirligi ekiplerinin yogun çabalarinin ardindan sikistigi bölgeden çikartildi. Agir yarali olan Seçkin ambulans ile hastaneye kaldirilirken, minibüsün Havalimanina yolcu biraktigi ve tek basina oldugu belirtildi.

Kaza nedeniyle minibüsün parçalari yola savrulurken Mugla-Antalya karayolu bir süre trafige kapatildi ve geçis Ortaca Ilçe Merkezi’nden saglandi.

Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA