Eyyübiye'ye 120 Milyon TL'lik 39 Yeni Yatirim

Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Sanliurfa’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’ye devasa gençlik yatirimlari için müjde verdi. Toplam 120 milyon TL’nin üzerinde bütçeyle gerçeklesecek yatirimlarla, ilçeye onlarca yeni gençlik ve spor tesisi kazandirilacak.

Eyyübiye'ye 120 Milyon TL'lik 39 Yeni Yatirim
Ankara’da gerçeklestirilen Sanliurfa Gençlik ve Spor Yatirimlari Protokol Töreninde açiklanan gençlik ve spor yatirimlarini sosyal medya hesabindan duyuran Kus, Eyyübiyelilere müjde verdi. Kus, Eyyübiye Belediyesi’nin hizmette bulunan AK Evler spor salonlari, yapimi tamamlanmak üzere olan gençlik merkezi ve yari olimpik yüzme havuzu yatirimlarina ilave olarak, 500 seyirci kapasiteli sentetik çim yüzeyli futbol sahasi, 20 adet yeni hali saha, 2 adet yeni gençlik merkezi, 5 adet aile otagi, tenis kortu ve 10 portatif yüzme havuzu yapimi için protokol imzalandigini ve ihalelerin yapilmasinin ardindan tesislerin hizla yapimina baslanacagini söyledi.



Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Kasapoglu’nun Sanliurfa’yi ziyaretlerinde, Eyyübiye gençliginin ihtiyaçlarini aktardiklarini ve yatirimlar için destek talebinde bulunduklarini animsatan Kus, “Bugün, Sanliurfa’ya yapilacak gençlik ve spor yatirimlari tanitim programinda Eyyübiye’miz için çok önemli yatirimlar açiklandi. Eyyübiye’mizin spor altyapisina çok önemli katkilar saglayacak spor kompleksleri, gençlik merkezleri, hali sahalar, aile otaklari, tenis kortu ve portatif yüzme havuzlari için protokoller imzalandi. Eyyübiye için ne yapsak az. Eyyübiyemiz için, gençligimiz için durmadan, yorulmadan çalisiyoruz. 120 milyon TL degerindeki yatirimlarimiz, ilçemize hayirli olsun. Nüfusu 400 bine yaklasan Eyyübiye gençligine desteklerinden dolayi Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanimiz Sayin Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’na, Milletvekillerimize, AK Parti kadrolarina ve tüm emegi geçenlere sükranlarimizi sunuyorum” diye konustu.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun Sanliurfa ziyaretinde, Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus ilçe gençligi için hazirladiklari projeleri sunmus ve Bakan Kasapoglu projeleri begenerek destek sözü vermisti.
Kaynak: İHA