MASKI, Zeytinliova'da Vatandasi Dinledi

Akhisar Kaymakami Sabit Kaya, Akhisar ilçesine bagli Zeytinliova Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya geldi. Toplantiya MASKI Genel Müdürlügü de katilim göstererek mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

MASKI, Zeytinliova'da Vatandasi Dinledi
Akhisar Kaymakamligi tarafindan düzenlenen organizasyon çerçevesinde Akhisar Kaymakami Sabit Kaya ve kurum temsilcilerinden olusan heyet Akhisar ilçesine bagli Zeytinliova Mahallesi’nde vatandasla bir araya geldi. Toplantiya MASKI Ilçe Hizmetleri Sube Müdürü Güray Coskun, Kanalizasyon Dairesi Baskanligi Sube Müdürlerinden Sahika Orhan, Projeler Dairesi Baskanligi Sube Müdürlerinden Kadri Akkurt, Içme Suyu Dairesi Baskanligi sube müdürlerinden Ilker Kiliç, MASKI Akhisar Ilçe Sefi Ali Tekinol da katilim sagladi.

Kaymakam Sabit Kaya’nin açilis konusmasinin ardindan vatandasa tek tek söz verilerek talepleri dinlendi. Toplantinin devaminda talepler dogrultusunda ilgili kurumlarin temsilcilerine söz verildi.

Kurum temsilcileri de sorumluluk alanlari içerisinde bulunan konularla ilgili bilgi paylasiminda bulundu. MASKI heyeti sorun yasanan konulari ilgili daire baskanliklarina bildirmek üzere gerekli notlari aldi. Toplantinin sona ermesiyle birlikte MASKI heyeti, Zeytinliova Mahalle Muhtari Gülten Demir ile bir araya gelerek talepler ve öneriler konusunda istisarede bulundu.
Kaynak: İHA