Motosikletliyle Otomobile Çarpan Rus Turist Hayatini Kaybetti...Kaza Ani Kameralara Yansidi

Antalya’da motosikleti ile seyir halindeyken hatali serit degistiren Rus turiste otomobil çarpti. Güvenlik kameralarina yansiyan kazada turist metrelerce havalanan turist hayatini kaybetti.

Motosikletliyle Otomobile Çarpan Rus Turist Hayatini Kaybetti...Kaza Ani Kameralara Yansidi
Kaza, Alanya ilçesi Kestel Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre H.K, idaresindeki 37 DE 883 plakali otomobil ile seyir halindeyken ayni güzergahta ilerleyen Rusya uyruklu turist Ruslan Mikhan (42), yönetimindeki 07 MA 8324 plakali motosikleti ile serit ihlali yapti. Hatali serit degistiren Rus turistin kullandigi motosiklete H.K., otomobili ile çarpti. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye polis, jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri ilk müdahalede bulundugu Ruslan Mikhan’in olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Yapilan incelemelerin ardindan Rus turistin cenazesi otopsi yapilmak üzere Belediye Morguna kaldirildi.

Kaza ani güvenlik kamerasinda

Kaza ani güvenlik kameralarina anbean yansidi. Rus turist en sag seritten ilerlerken bir anda H.K.’nin otomobili ile ilerledigi seride geçiyor. H.K., kullandigi otomobille çarptigi turist metrelerce havalandigi görülüyor.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA