Istanbul'da Silahli Kavga Kamerada Açiklamasi Sakalasiyormus Gibi Yapip Bacaklarindan Vurdu

Ortaköy’de kumpircilerin bulundugu noktada sakalasiyormus gibi tartisan sahis, 2 arkadasini silahla bacagindan vurarak yaraladi. Olay ani kameralara yansirken, Besiktas Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalanan saldirgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Istanbul'da Silahli Kavga Kamerada Açiklamasi Sakalasiyormus Gibi Yapip Bacaklarindan Vurdu
Besiktas Ortaköy’de geçtigimiz günlerde saat 05.00 siralarinda meydana gelen olayda, kumpircilerin bulundugu bölgede Mehmet Emin Ö. (29) ve Harun E. (24) ile Rasim Orkun S. (22) arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Gençler polisin dikkatini çekmemek için sakalasiyor gibi tartismaya devam etti. Bir süre sonra bölgedeki diger vatandaslarin araya girmesiyle gençler ayrilirken, tartismayi birakan Mehmet Emin Ö. ve Harun E. olay yerine gelen diger arkadaslarina sakalasir gibi tekme atmaya basladi.

Sinirlerine hakim olamayan Rasim Orkun S., bölgeden uzaklasan Mehmet Emin Ö. ve Harun E.’ye tabancayla birkaç el ates ederek kaçmaya basladi.

Silah seslerini duyan gençler saga sola kaçisirken, Mehmet Emin Ö. ve Harun E. vurulup vurulmadiklarini anlamak için bacaklarini kontrol etti. Bacagindan vurulan gençler, çevredeki vatandaslarin yardimiyla Beyoglu Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yarali gençlerin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Besiktas polisinin yakaladigi sahis tutuklandi

Olay yerinde inceleme yapan Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, olaya karisan Rasim Orkun S. ile yaninda bulunan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Çevredeki güvenlik kamerasi görüntülerini tek tek inceleyen polis ekipleri, Rasim Orkun S.’yi kisa sürede yakalayarak gözaltina aldi. Sahsin emniyette 14 farkli suçtan kaydi oldugu ortaya çikti. Emniyete götürülen saldirgan, islemlerinin tamamlanmasinin ardindan sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasanan o anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA