DPÜ Genç Kizilay Toplulugu'nun Etkinlik Basarisi

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Genç Kizilay Toplulugu, Türkiye’deki Genç Kizilay topluluklarinin düzenledigi etkinlikler bakimindan siralandigi Mayis 2022 listesinde 10. sirada yer aldi.

DPÜ Genç Kizilay Toplulugu'nun Etkinlik Basarisi
Türk Kizilay tarafindan her ay yayimlanan ve Türkiye’deki 140 Genç Kizilay toplulugunun düzenledigi etkinlikler bakimindan siralandigi Genç Kizilay Üniversiteler Raporu’nun Mayis ayi listesine göre Dumlupinar Üniversitesinin Genç Kizilay Toplulugu 10.’luk elde etti.

Mayis ayinda 17 etkinlik düzenleyen ve 450’ye yakin gönüllüsü olan DPÜ Genç Kizilay Toplulugu’nun elde ettigi basari hakkinda açiklamalarda bulunan Baskan Mesut Kubilay Ayaz, "Genç Kizilay Genel Merkezinin denetledigi siralamada Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Genç Kizilay Toplulugu olarak 450’ye yakin gönüllümüz ve degerli yönetimimdeki arkadaslarim sayesinde basta sosyal sorumluluk alanlarinda olmak üzere gerçeklestirdigimiz çesitli proje, egitim ve etkinliklerle Mayis ayinda 140 üniversite toplulugu arasinda ilk 10’a girmeyi basardik. Bu basarida payi olan tüm gönüllülerimize çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA