Sultanbeyli'de Parasini Ödemeyen Müsteri Ile Lokanta Çalisanlari Arasinda Kavga

Sultanbeyli’de iddiaya göre bir müsteri, girdigi lokantada yediginin parasini ödemeyince lokanta çalisanlari ile arasinda tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma yumruklu, sopali kavgaya dönüstü. O anlar vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Sultanbeyli'de Parasini Ödemeyen Müsteri Ile Lokanta Çalisanlari Arasinda Kavga


Olay, dün saat 19.00 siralarinda Mehmet Akif Mahallesi Ziya-ül Hak Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre bir lokantaya gelen yabanci uyruklu müsteri, yediklerinin parasini ödemek istemeyince is yeri çalisanlari ile arasinda tartisma çikti. Çikan tartisma kisa sürede sopa ve kemerin kullanildigi yumruklu kavgaya dönüstü. O esnada kavgaya tanik olan mahalleli, taraflari ayirmak için çaba sarf etti. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yediklerinin parasini ödemeyen ve isyeri çalisanlarina saldiran müsteriyi gözaltina aldi.



Yumruklu sopali kavga kamerada

Is yeri çalisanlari ile müsteri arasinda çikan kavga anlari vatandaslarin cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, is yeri çalisanlari ile müsterinin yumruklu kavga ettigi kavga sonrasi yabanci uyruklu müsterinin eline kemer ve demir sopa aldigi, vatandaslarin ise kavganin büyümesini engelledigi görülüyor.
Kaynak: İHA