Helikpoter Kazasinda Hayatini Kaybeden 4 Türk'ün Cenazeleri Türkiye'ye Getirildi

Italya’da yasanan helikopter kazasinda hayatini kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri, Milan’dan havalanan uçakla Istanbul’a getirildi.

Helikpoter Kazasinda Hayatini Kaybeden 4 Türk'ün Cenazeleri Türkiye'ye Getirildi
Italya’nin Lucca sehrinden 9 Haziran Persembe günü havalandiktan bir süre sonra radar temasi kesilen ve daha sonra Apenin Daglari’nda enkazina ulasilan helikopterde, 4’ü Türk olmak üzere 7 kisi hayatini kaybetmisti. Eczacibasi çalisani olan 4 Türk’ün cenazesi Italya’daki islemlerin tamamlanmasinin ardindan Milano’dan havalanan uçakla Istanbul’a getirildi.

Saat 23.40’ta havalimanina inisin akabinde uçaktan indirilen cenazeler, daha sonra kargo terminaline götürüldü. Burada cenaze araçlarina nakledilen cenazeler daha sonra havalimanindan çikarilacak.

Veda töreninin ardindan defnedilecekler

Cenazeler, 24 Haziran Cuma günü Eczacibasi Tüketim Ürünleri’nin Yalova fabrikasinda yapilacak veda töreni sonrasi, ögle namazini takiben topraga verilecek. Fabrikalar Direktörü Altug Erbil’in cenazesi Sakirin Camii’nde kilinacak ögle namazinin ardindan Karacaahmet Mezarligi’nda, Yalova Fabrika Müdürü Arif Cez’in cenazesi Bursa Yenisehir Hatuniye Camii’nde kilinacak ögle namazinin ardindan Bursa Yenisehir Kabristani’nda, Yatirim Projeleri Müdürü Ilker Uçak’in cenazesi Kocaeli Çavuslu Mahallesi Ishakçilar Camii’nde kilinacak ögle namazinin ardindan Kocaeli Davulcular Köyü Mezarligi’nda topraga verilecek. Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar’in cenazesi ise dogrudan memleketi Adana’ya ulastirilmasinin akabinde ögle namazindan önce Adana Ceyhan Mustafabeyli Mahallesi - Mustafabeyli Mezarligi’nda topraga verilecek.
Kaynak: İHA