Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Her Zaman Esnafimizin Yanindayiz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (KESOB) ve birlige bagli oda baskanlarini misafir etti. Yeni yönetimi tebrik ederek, hayirli olmasi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, her zaman esnafin yaninda ve destekçisi olduklarini vurguladi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Her Zaman Esnafimizin Yanindayiz'
Kocasinan Belediyesi Encümen Salonunda misafirleriyle bir araya gelen Baskan Çolakbayrakdar, oda baskanlariyla sohbet edip, yakindan ilgilendi. Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandas ve esnaflarin huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalistiklarini söyledi.



Kocasinan Belediyesi olarak her zaman esnaflarin yaninda yer aldiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Öncelikle hayirli olsun. Rabbim, güzel hizmetler yapmayi nasip eylesin. Geçmisten beri devam eden esnaf dostu belediye kimligimizi artirarak sürdürüyoruz. Her zaman oldugu gibi esnafimiz için yapilmasi gereken ne varsa elimizden geldigince gayret gösteriyoruz. Bu çerçevede ilçe genelinde esnaflarimiz için birçok proje yürütüyoruz. Yaptigimiz hizmetlerle esnaflarimizin daha konforlu ve daha saglikli sartlarda vatandaslarimiza hizmet vermesini sagliyoruz. Böylelikle esnaflarimiz, ilçe ve Kayseri ekonomisine daha fazla katkida bulunuyorlar. Kocasinan Belediyesi olarak esnafimizin yaninda olmaya ve destek vermeye devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Yönetim Kurulu Baskani Seyhi Odakir ise her zaman esnaflara destek verdigi için Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür ederek, “Esnaf dostu Kocasinan Belediyesi’ne ve baskanimiza çok tesekkür ederim. Oto Sanatkarlar Odasi’nda bu zamana kadar bütün yatirimlarimiz Kocasinan bölgesindeydi. Dört konut sitesi ve bir tane ise sanayi sitesiyle bes projemiz oldu. Kocasinan Belediyesi, bu zamana kadar Oto Sanatkarlar Odasi’na çok destek verdi. Odamiza bagli 24 merkezde 17 tane ise ilçede olmak üzere toplam 41 odamiz var. 41 odaya bagli yaklasik 32 bin esnaf ve sanatkarimiz var. Allah razi olsun baskanim her zaman yanimizdadir ” diye konustu.

Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Baskani Mustafa Alan da Kocasinan Bölgesinde yapilan hizmetler ve esnafin islerini her ortamda kolaylastirdigi için Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA