Cesedi Bulunan Kayip Emlakçinin Kiz Arkadasi Intihara Kalkisti

Antalya’da kayip olarak aranan emlakçinin ölüm haberinin ardindan kiz arkadasi intihara kalkisti. Polis ekipleri tarafindan son anda balkondan çekilip alinan kadinin gün içerisinde de emlakçinin cesedi bulunmadan önce balkondan asagiya esya atarak bir aracin camina zarar verdigi ve bu nedenle gözaltina alinip serbest birakildigi ögrenildi.

Cesedi Bulunan Kayip Emlakçinin Kiz Arkadasi Intihara Kalkisti


Antalya’nin Alanya ilçesinde kayip olarak aranan emlakçi Ahmet Ataoglu’nun arkadasi oldugu ve emniyette konu hakkinda ifadesine basvurulan Imren Demiral, ölüm haberinin ardindan intihara kalkisti. Yasadigi binanin üçüncü katindaki dairesinin balkonuna çikan ve asagiya dogru sarkan Demiral’i görenlerin ihbari üzerine bölgeye itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri her ihtimale karsi hava yastigi açti. Demiral’in evine giren polis ekipleri balkondan sarkan kadini bir anlik dalginligindan faydalanarak çekip kurtardi.

Gündüz de yola esyalar atti

Öte yandan, gün içerisinde yine evinin balkonuna çikan Imren Demiral’in balkondan asagiya çesitli esyalar attigi ögrenildi. Demiral’in balkondan yola attigi kül tablasi bir aracin ön camina isabet etti. Araç sahibinin sikayeti üzerine Demiral, emniyete götürülmek için çagrildigi sirada dakikalarca kapiyi açmadi. Polis ekiplerinin ikna girisimleri sonucu Demiral’in gözaltina alindigi ve ifadesinin alinmasinin ardindan serbest birakildigi ögrenildi.

Bir anda camlarinin kirildigini ve ne oldugunu anlayamadiklarini belirten Bahadir Çalis, “Hareket halindeyken bir anda sert bir cisim düstü. O an bir panikledik. Yüzümüze cam kiriklari geldi. Karsi binanin üçüncü katindan atildigini söylediler. Muhtemelen psikolojik sikintilari olan birisi. Halen de atmaya devam ediyor. Milletin huzur ve güvenligi tehlikede bunun önlenmesi için sikayetçi olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA