Baskan Ergün Kizinin Nikahini Kiydi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün kizi Merve Ergün, hayatini Göktug Dilbazer ile birlestirdi. Genis katilimli törenle dünya evine giren Merve ve Göktug çiftinin nikâhini da Baskan Ergün kiydi.

Baskan Ergün Kizinin Nikahini Kiydi
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün kizi Merve Ergün, Göktug Dilbazer ile düzenlenen törenle dünya evine girdi. Törene Manisa Valisi Yasar Karadeniz, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, MHP MYK Üyeleri Ali Uçak, Mehmet Ödevli, askeri erkan, ilçe kaymakamlari, ilçe belediye baskanlari, MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, MHP Il Baskani Murat Öner, AK Parti Il Baskani Salih Hizli, büyüksehir ve MASKI daire baskanlari, oda ve borsalar ile sivil toplum kurulusu baskan ve temsilcileri, muhtarlar ile çok sayida davetli katildi.



Nikâhi Baskan Ergün kiydi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, esi Seyda Ergün ve damadin ailesi Süreyya-Recep Dilbazer ile birlikte konuklarini kapida karsiladi. Törene katilamayip telgraf göndererek Ergün ve Dilbazer ailelerini tebrik eden basta MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli olmak üzere, gönderilen telgraflarin okunmasiyla tören basladi.

Kizinin nikahini kiyma görevi ise Baskan Ergün tarafindan üstlenildi. Duygularini ve heyecanini dile getiren Baskan Ergün, tüm konuklara kendilerini mutlu günlerinde yalniz birakmadiklari için tesekkür etti. Baskan Ergün, “Ne söyleyecegimi bilemiyorum. Öncelikle evlatlarimiza mutluluklar diliyorum. Bugün benim için çok önemli bir gün. Daha önce büyük kizimin nikahini kiymak nasip olmustu. Bugün de hayirlisiyla küçük kizimin nikahini kiyacagim. Her babaya nasip olmaz. O açidan anlamli ve duygusal bir an bizler için. Mutluluklar diliyorum” dedi.

Nikah akdinin gerçeklesmesinin ardindan ömür boyu mutluluga ‘evet’ diyen genç çift, günün anisina bol bol hatira fotograflari çektirdi. Ergün ve Dilbazer aileleri, nikah akdinin gerçeklesmesinin ardindan tebrikleri kabul etti.
Kaynak: İHA