Türkiye'de Is Dünyasi Yeni Sayisinda Egitimi Ele Aldi

Türkiye’de Is Dünyasi Dergisi’nin 8’inci sayisi tanitildi. Derginin bu ayki sayisinin ana temasi egitim oldu.

Türkiye'de Is Dünyasi Yeni Sayisinda Egitimi Ele Aldi
Ihlas Medya Grubu bünyesinde yayin hayatina baslayan Türkiye’de Is Dünyasi Dergisi’nin 8’inci sayisi Istanbul Ticaret Odasi’nda (ITO) düzenlenen etkinlikte tanitildi. Derginin bu ayki sayisinin ana temasi egitim oldu. Metaverse kavrami, 4.0 ile uyumlu akilli teknolojilere iliskin bilgiler paylasildi. Derginin yeni sayisinda egitimde dijitallesmeyle ilgili bilgiler yer aliyor.

Yeni sayi için düzenlenen etkinlige; ITO Baskan Yardimcisi Dr. Israfil Kuralay, egitim alaninda uzman kisiler, derginin yazarlari ve yöneticileri katildi.

Toplantida açiklamalarda bulunan Türkiye’de Is Dünyasi Dergisi Genel Yayin Yönetmeni Celal Toprak, dergide bu ay egitim konusunu ele aldiklarini söylerken 9’uncu sayisinda ise kültür-sanat temasini isleyeceklerini duyurdu.

Dergide egitim alaninda uzman kisilerin görüslerine yer verildigini söyleyen Toprak, ‘’8’inci sayimizda egitim konusunu ele aldik. Egitim alaninda uzman hocalarin degerlendirmelerine yer verdik. Toplantimiza da konuyla ilgili uzmanlar katildi.

Dergiye katkida bulunulacak sekilde görüs alisverisinde bulunduk. ITO’nun da bu konuyla ilgili çok önemli çalismalari var. Onlarin ev sahipliginde yapmayi düsündük ve burada gerçeklestirdik. Agustos sayimizda kültür ve sanati ele alacagiz. Kente kültür sanat nasil katkilar sagliyor onu degerlendirecegiz. Kültür, sanat konulu yeni sayimizin tanitimini da 2 Temmuz’da Bodrum’da yapmayi planliyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA