Malatya'da 2 Kisinin Öldügü Silahli Çatismayla Ilgili Gözaltina Alinanlar Adliyede

Malatya’da 2 kisinin hayatini kaybettigi, 1’i agir 6 kisinin yaralandigi silahli çatisma olayi ile ilgili gözaltina alinan 5 kisi adliyeye sevk edildi.

Malatya'da 2 Kisinin Öldügü Silahli Çatismayla Ilgili Gözaltina Alinanlar Adliyede
Edinilen bilgilere göre, 18 Haziran Cumartesi günü saat 16.15 sularinda Battalgazi ilçesi Yehihamam Mahallesi Mücevher Sokak’taki bir kafede, isletme sahibi ile bir grup arasinda alacak verecek meselesi yüzünden baslayan tartisma, kavgaya dönüstü. Kavgada taraflar birbirlerine silahla ates açti. Açilan ates sonucunda vücutlarinin çesitli yerlerine isabet alan Remzi Ersahin (53) ile Halil Ulutas (33) olay yerinde hayatini kaybederken; Selim Kirtekin, Seda Bayindir, Mehmet Tekin, Mehmet Akbulut, Mehmet Arslan ve Ismail Artuç yaralandi. Yaralilarin kentteki çesitli hastanelere kaldirildigi olayda; Ender Ersahin, Emre Can Ersahin, Mertkan Ersahin ve Furkan Dag gözaltina alindi.

Hastanede tedavileri süren yaralilardan Ismail Artuç’un hayati tehlikesinin bulundugu olayla ilgili genis çapli inceleme baslatan Malatya Il Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olaya karistiklari belirlenen 7 kisiyi daha gözaltina aldi. Emniyetteki islemleri tamamlanan zanlilardan 5’i genis güvenlik önlemleri altinda adliyeye getirildi.

Islemleri devam eden 6 zanlinin ise ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA