Çerkezköy Endüstriyel Fuari'nin Yeri Ve Tarihi Belli Oldu

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasi’nin mayis ayi meclisi, ÇTSO Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Kozuva’nin katilimi ile Meclis Baskan Yardimcisi Nuran Yesil’in baskanliginda gerçeklestirildi.

Çerkezköy Endüstriyel Fuari'nin Yeri Ve Tarihi Belli Oldu
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasi’nin mayis ayi meclisi Oda Konferans Salonu’nda gerçeklestirildi.

Toplantida, gündemin 1. maddesinde yer alan mayis ayi gelir-gider bütçe izleme raporlari ve mizanin ibra edilmesi görüsüldü. Gündemin 1. maddesi, oy birligi ile kabul edildi. Gündemin 2. maddesinde Çerkezköy Endüstriyel Fuari görüsüldü. ÇTSO’nun 2017 yilindan bu yana düzenledigi Çerkezköy Endüstriyel Fuari’nin, “ÇEF 2022” olarak 18-20 Eylül 2022 tarihlerinde, Kapali Pazar alaninda yapilmasi, fuar ile ilgili harcamalarin ihtiyatlardan karsilanmasi oy birligi ile kabul edildi.

Sirbistan is gezisinin sunumu yapildi

Gündemin 3. maddesinde yer alan, 2-5 Haziran 2022 tarihlerinde üyelerin katilimi ile gerçeklesen Sirbistan/Belgrad is gezisi sonuç raporu, meclis üyelerine sunuldu. Geziye katilan üyelerle yapilan memnuniyet anketinin sonuçlari da paylasildi. Paylasilan sonuçlara göre, üyelerin yüzde 97’si gerçeklestirilen geziden memnun kaldiklarini ifade etti.

Ikili is görüsmelerindeki memnuniyet orani ise yüzde 91 olarak açiklandi. Ayrica is baglantisi saglayan üye sayisinin ise 12 oldugu ifade edildi.

Gerçeklestirilen sunumun ardindan konuyu degerlendiren meclis üyeleri; bölgenin ihracatina ve taninmasina önemli katkilar saglayan bu tür is gezisi organizasyonlarina devam edilmesi tavsiyesinde bulundu. Gündem maddelerinin tamamlanmasinin ardindan meclis sona erdi.
Kaynak: İHA