Manavgat'ta Besihanede 3 Bin Ot Balyasi Yandi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde bir besihanede çikan yanginda, yaklasik degeri 210 bin TL olan 3 bin adet ot balyasi yandi.

Manavgat'ta Besihanede 3 Bin Ot Balyasi Yandi
Olay, Manavgat Yeniköy Mahallesi Merkez Sokak’ta bulunan Abdullah Gülmez’e ait besihanede meydana geldi. Ot balyalarindan duman çiktigini gören besihane çalisanlari, ellerinde kova ve hortumlarla müdahalede bulunurken, itfaiyeye haber verildi.

Antalya Büyüksehir Belediyesi Manavgat Itfaiye Birimine bagli ekiplerin de gelmesiyle birlikte bir taraftan kepçe yardimiyla balyalar havalandirilirken diger taraftan da itfaiye ekipleri tarafindan söndürme çalismasi yapildi.

Çikis nedeni belirlenemeyen yanginda tüm müdahalelere ragmen ot balyalari için için yanmaya devam ederken, Manavgat Belediyesine ait is makineleri yanan ot balyalarini kamyonlara yükleyerek bos araziye tasiyarak imha etti. Yaklasik degeri 210 bin TL olan 3 bin adet ot balyasi kullanilamaz hale geldi.

Baskan Sözen ve Metin olay yerinde

Yangin haberini alan Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen ve Ziraat Odasi Baskani Rasim Metin, Yeniköy Mahalle Muhtari Abdullah Zeki Kavuklu ile birlikte yanginin meydana geldigi besihaneyi ziyaret etti. Söndürme çalismalarini yakindan takip eden baskanlar, çiftlik sahibi ve çalisanlarina geçmis olsun dileklerini ilettiler.
Kaynak: İHA