Yakalamasi Bulunan 2 Sahis Jandarmadan Kaçamadi

Manisa’nin Demirci ilçesinde FETÖ’ye yardim ve yataklik etmek, Selendi ilçesinde de hakkinda yaralama ve dolandiricilik suçlarindan yakalama karari çikarilan 2 kisi jandarma ekipleri tarafindan yakalandi.

Manisa’nin Demirci ve Selendi ilçelerinde haklarinda yakalama karari bulunan 2 sahis jandarma tarafindan yakalandi. Adli mercilere sevk edilen 2 süpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ’ye yardim ve yataklik eden kadin yakalandi

Manisa’nin Demirci ilçesine bagli Bozçatli Mahallesinde saat 14.00 siralarinda Manisa 4. Agir Ceza Mahkemesinin 3 Mart 2020 tarihli yazisi ile FETÖ/PDY suç örgütüne yardim ve yataklik etmek suçundan aranan A.Ö. (27) isimli kadin jandarma tarafindan yapilan istihbari çalismalar neticesinde yakalanarak Demirci Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi. A.Ö. savcilikta yapilan islemlerinin ardindan Salihli Kapali Ceza Infaz Kurumuna sevk edildi.

Ilçe girisinde yakalandi

Manisa’nin Selendi ilçesi mezarlik girisi mevkiinde dün aksam 22.15 siralarinda yapilan kimlik kontrolünde hakkinda yakalama karari bulunan F.A. (32) bugün sevk edildigi adli mercilerce tutuklanarak Salihli Açik Ceza infaz kurumuna sevk edildi. Sahsin Karliova Asliye Ceza mahkemesi tarafindan ’Basit Yaralama’ ve Simav ilamat ve Infaz Bürosu tarafindan ’Dolandiricilik’ suçundan arandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA