Sigorta Sirketinin Tamamlayici Saglik Sigortasi Yogun Ilgi Görüyor

Pandemi döneminde tamamlayici saglik sigortasinda yakalanan büyüme trendi 2022 yilinda da devam ederken, Quick Sigorta’nin piyasaya sundugu yeni ürünü Tamamlayici Saglik Sigortasi acenteler ve sigortalilar tarafindan yogun ilgi görüyor.

Sigorta Sirketinin Tamamlayici Saglik Sigortasi Yogun Ilgi Görüyor
Quick Sigorta, sektörde en az üçüncü yilin sonunda verilen Ömür Boyu Yenileme Garantisi hakkini ömür boyu beklemeye gerek kalmadan ilk yilin sonunda müsterileri ile bulusturuyor. Ayrica baska bir sigorta sirketinde saglik sigortasi olup ömür boyu yenileme garantisi kazanamamis kisilere, 1 tam yil kesintisiz sigortali olmalari halinde ömür boyu yenileme garantisi hakki veriyor. Sigortalinin yasadigi bölgeye en yakin yerden baslayarak satin alabilecegi genis bir hastane agini lacivert, yesil, pembe network seçenekleriyle sunan Quick Tamamlayici Saglik Sigortasi, sehrin en iyi hastanelerini müsterileri ile bulusturuyor. Fiyat avantaji ile dikkatleri üzerine çeken bu ürün, genis kapsamli teminatlarinin yani sira 7 gün 24 saat online tibbi danismanlik, online psikolojik danismanlik online diyetisyen, evde tibbi bakim, dis bakim, göz kontrol, Mamografi/Meme USG, PSA, check-up ve doktor ikinci görüs gibi 10’dan fazla ek hizmeti poliçede içeriyor. Tamamlayici Saglik Sigortasi, Türkiye’nin 58 iline nüfuz ederken Antep, İçel, Diyarbakir gibi Anadolu illerinin yani sira en çok Istanbul, Kocaeli ve Bursa illerinde satin aliniyor. Sehrin en iyi hastanesi bana yeter diyen Quick Sigortalilar, en çok pembe networkü seçiyor. Portföy dagilimi ise yüzde 56 kadin, yüzde 44 erkek sigortalidan olusuyor.

Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar konuya iliskin yaptigi açiklamada, “Müsterilerimizin ve is ortaklarimizin bize duyduklari güvenin bir göstergesi olan bu ilgiden çok memnunuz. Quick Sigorta olarak müsteri memnuniyetini devam ettirerek yeni kitlelere ulasmak için çalismalarimizi hiz kesmeden sürdürüyoruz. 2025 yili sonunda 8 milyon kisinin tamamlayici saglik sigortasina sahip olmasi tahminlenirken, biz de çok yakinda ezber bozan yeni saglik ürünlerimiz ile fark olusturmaya ve 8 milyon müsteriye dokunmaya devam edecegiz” dedi.

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy ise, “Saglik sigortasi bransi 2022 Nisan itibariyla yüzde 77 büyürken, trendin hizla devam edecegi ve yillik 5,5 milyar liranin üzerinde saglik sigortasi prim üretimi gerçeklesecegi öngörülmektedir. Biz de bu büyümenin içerisinde olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA