Zehir Tacirlerine Komando Destekli Operasyon

Denizli Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü ekipleri, geçleri zehirleyen uyusturucu tacirlerinin Denizli, Mugla ve Aydin’da belirlenen 15 adresine eszamanli operasyon düzenledi. Komandolarinda da destek verdigi operasyonlarda, 4 aydir takip edilen 12 süpheli yüklü miktarda uyusturucu maddeyle birlikte gözaltina alindi.

Zehir Tacirlerine Komando Destekli Operasyon


Denizli Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Çardak Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde yürütülen sorusturmada 4 aydir yapilan takip sonucu yeterli bilgi ve delillere ulasilmasinin ardindan uyusturucu madde imal ve ticareti suçunu isleyen süphelilere yönelik olarak Aydin, Mugla ve Denizli illerinde belirlenen 15 ayri adrese es zamanli operasyon düzenledi.



Jandarma komando birliklerinin de katilimiyla icra edilen operasyonda Aydin’da 1, Mugla’da 1, Denizli’nin Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde 3, Bozkurt’ta 7, Çardak’ta 1 ve Honaz’da ise 2 adreste es zamanli aramalar yapildi. Yapilan aramalarda 58 gram eroin, 2 kilo 251 gram metamfetamin, 5 gram kubar esrar, 1 adet bonzai emdirilmis kagit parçasi, 5 bin 200 adet extacy hap, 64 adet narkotik psikotrop hap, 15 gram kenevir tohumu, suçtan elde edildigi degerlendirilen 3 bin 100 TL nakit para, 8 adet bong diye tabir edilen uyusturucu madde kullanma aparati, 2 adet ruhsatsiz av tüfegi, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 2 adet musta, 10 adet cep telefonu ve 10 adet sim kart ele geçirildi.

Ele geçirilen uyusturucu madde ve malzemeler muhafaza altina alinirken, jandarmadaki sorgulari tamamlanan süpheliler adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA