Baskan Gümrükçü'nün Mahalle Ziyaretleri Hiz Kesmiyor

Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, sorunlarin yerinde tespiti ve çözüme kavusturulmasi amaciyla mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gümrükçü son olarak; Atasehir, Ahmet Efendi, Balatçik, Egekent, Evka-2, Evka-6, Küçükçigli ve Yeni Mahalle’de incelemelerde bulundu.

Baskan Gümrükçü'nün Mahalle Ziyaretleri Hiz Kesmiyor
Mahalle ziyaretlerini hiz kesmeden sürdüren Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, Balatçik, Egekent, Evka-2, Evka-6, Ahmet Efendi, Küçükçigli ve Yeni Mahalle’de esnaflari ziyaret etti. Sokakta, kafede ve parklarda karsilastigi vatandaslarla sohbet eden Baskan Gümrükçü, mahalle sakinlerinin talep ve ihtiyaçlariyla ilgili notlar aldi. Ziyaretler çerçevesinde Çigli Belediyesinin mahallelerde devam eden çalismalarini inceleyen Gümrükçü, çalismalarin vatandaslarin günlük yasantisini olumsuz etkilemeden en hizli sekilde tamamlanmasi talimatini verdi.

Tramvay çalismalarini inceledi

Ziyaretlerine Atasehir Mahallesi’nde devam eden Gümrükçü, Atasehir Mahalle Muhtari Nesrin Erdogan ile birlikte Izmir Büyüksehir Belediyesi tarafindan ilçede yapimi devam eden Çigli Tramvayinin çalismalarini inceledi, bilgi aldi.

Baskan Gümrükçü: “Sahada olmaya devam edecegiz”

Saha incelemeleriyle ilgili degerlendirmelerde bulunan Gümrükçü, “Ilçemizin sorunlarini yerinde tespit etmek için mahalle muhtarlarimizla birlikte saha çalismalarimizi sürdürüyoruz. Esnaf ve vatandaslarimizla görüsüyor, ihtiyaçlarini kendilerinden dinliyoruz. Belediyemiz sorumlulugunda olan taleplerin bir an önce çözülmesi için islemleri hizlandiriyoruz. Sorumluluk alanimiz disinda olan konularla ilgili de gerekli görüsmeleri yapiyoruz. Çiglili hemsehrilerimize mutlu, huzurlu ve güvenli yasam alanlari sunmak adina çalismalarimiza tüm mahallelerimizde devam edecegiz. Çigli, herkesin yasamak isteyecegi bir kent olacak” diye konustu.



“Çiglimize çok yakisacak”

Tramvay çalismalariyla ilgili Çiglililere seslenen Gümrükçü, “Tramvay insaatinin olusturdugu magduriyetler nedeniyle çalismalari yakindan takip ediyorum. Çalismalarin hizlandirilmasi ve olabilecek en hizli sekilde tamamlanmasi adina görüsmelerimizi sürdürüyoruz. Vatandaslarimizdan biraz daha sabir göstermelerini rica ediyorum. Çigli tramvayi ilçemizin çehresini degistirecek. Ulasim açisindan hepimize rahat bir nefes aldiracak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA