Genç Avukatin Trafik Kazasi Davasina Yetismek Isterken Kaza Yaptigi Ortaya Çikti

Gümüshane Barosu’nun “Gülen yüzü” olarak nitelendirilen ve dün geçirdigi trafik kazasi sonucu 28 yasinda hayatini kaybeden genç Avukat Hüsna Turhan’in trafik kazasi durusmasina yetismek için yola çiktigi ögrenildi.

Genç Avukatin Trafik Kazasi Davasina Yetismek Isterken Kaza Yaptigi Ortaya Çikti
Siran ilçesinde katildigi davadan Kelkit ilçesine dönerken Kiliçtasi köyü yakinlarinda otomobiliyle trafik kazasi yapan ve kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden 28 yasindaki genç Avukat Hüsna Turhan, bugün ögle namazina müteakip Kelkit ilçesinde bulunan Küçük Camide kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verilmisti.

Meslege 4 yil önce baslayan ve Kelkit ilçesinde yasayan genç avukat Hüsna Turhan’in Siran ilçesindeki Asliye Hukuk Mahkemesinde bir bosanma davasina katildiktan sonra Kelkit ilçesindeki Asliye Ceza Mahkemesindeki ölümlü trafik kazasi davasina katilmak üzere yola çiktigi ögrenildi.

Sanik müdafiligini yapacagi durusmaya yetismek için yola çikan ve geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybeden Turhan’in cenazesine davasini savundugu trafik kazasinda akrabasini kaybeden tarafin da katildigi ögrenildi.

Dün Siran ilçesindeki durusmaya katildiktan sonra memleketi Kelkit ilçesinde dönmek için 29 AAJ 026 plakali otomobiliyle yola çikan Avukat Hüsna Turhan, Kelkit-Siran arasindaki Çilhoroz daginin eteginde bulunan Kiliçtasi köyü yakinlarinda yagis nedeniyle kayganlasan yolda aracinin direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapmis, savrulup taklalar atarak yol kenarinda bulunan agaçlik alana düsen araç içerisinde sikisan ve agir yarali olarak aracindan çikarilmis ve Trabzon Kasüstü Egitim ve Arastirma hastanesinde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak dün aksam saatlerinde hayatini kaybetmisti.
Kaynak: İHA