Kocasinan Belediyesi Ekipleri, 24 Saat Is Basinda

Siddetli yagis ve sele karsi vatandaslarin magdur olmamasi için aninda müdahale eden Kocasinan Belediyesi ekipleri, siddetli yagistan olumsuz etkilenen mahallelerde gece gündüz demeden var gücüyle çalisiyor. Bölge sakinlerine geçmis olsun dileklerini ileten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaslarin magduriyet yasamamalari için ihtiyaç duyulan müdahalenin hizli bir sekilde gerçeklestirildigini vurguladi.

Kocasinan Belediyesi Ekipleri, 24 Saat Is Basinda
Olumsuz hava sartlarindan kaynakli sikintilarin telafisi için hassasiyetle çalistiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Kayseri’ye yagan yogun yagisin en fazla etkilemis oldugu yerlerden olan Günesli, Gömeç ve diger mahallelerde ihtiyaç duyulan müdahaleyi hizli bir sekilde aninda cevap verdik. Ekiplerimiz, geceden beri, gecesi gündüzüyle çalismaktadir. Meteoroloji tarafindan yapilan uyariyla birlikte ilçe genelinde siddetli yagis nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için ekipler, 3 vardiya halinde 24 saat görev basinda olacaklar. Hava tahminlerini takip ediyoruz. Bu arada vatandaslarimizin da daha dikkatli olmasi gerektigini hatirlatmak isterim. Ne kadar önlem alirsak bizim için o kadar daha güvenli ve saglikli olur. Olumsuz etkilenen bölgelerde vatandaslarimizin beklentilerini ve yapilmasi gereken konularda elimizden geleni fazlasiyla yerine getirecegiz. Çalismalarimizi titizlik ve hassasiyetle sürdürüyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak selden dolayi olumsuz etkilenen bölgelerde yasayan hemsehrilerimizin ihtiyaçlarini giderilmesi noktasinda elimizden geleni yapiyoruz. Bir kez daha hemsehrilerime geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar sözlerini, “Gerek sahsim gerekse Kocasinan Belediyesi olarak her zaman ve her sartta vatandaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz” diyerek noktaladi.

Öte yandan siddetli yagistan olumsuz etkilenen mahallelerde aninda müdahale eden Kocasinan Belediyesi ekipleri, gece kapanan kirsal mahallelerin yollarini açti. Kocasinan Belediyesi ekipleri, siddetli yagisin neden oldugu sel baskinlarinda herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için araliksiz çalismalara devam ediyor.
Kaynak: İHA