Alevler Gökyüzünü Aydinlatti

Beylikdüzü’nde ev tekstil ürünleri satan is yerinde yangin çikti. Çikan yangin tüm binaya siçrarken, alevler gökyüzünü aydinlatti. Yangin, itfaiye ekipleri tarafindan güçlükle söndürüldü. Dükkani yanan Kâmil Kara, “Borçluyduk zaten, artik bitigiz” dedi.

Alevler Gökyüzünü Aydinlatti


Yangin, Barbaros Hayrettin Pasa Mahallesi 582 Sokak’ta saat 00.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katli binanin giris katinda ev tekstil ürünleri satan bir is yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangin bütün binaya siçradi. Çikan alevler adeta tüm mahalleyi aydinlatti. Yangini fark eden ev sahipleri durumu itfaiye, saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Kisa sürede olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangini güçlükle söndürdü. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldi. Dumandan etkilenen 1 kisi ise saglik ekipleri tarafindan ayakta tedavi edildi. Kisa sürede büyüyen ve tüm binaya siçrayan yangin binada büyük oranda maddi hasar birakti. Çikan yanginda yaralanma ve can kaybi yasanmadi.

Dükkani borçla açtigini söyleyen Kamil Kara, “Durum bu ortada. Her seyimiz bitti. Perisan hâldeyiz. Görenler elektrikten diyor. Elektrik kivilcimlarindan çiktigi söyleniyor. Ev tekstil ürünleri satisi yapiyorduk. Inanin magdur durumda kaldim. Bütün yatirim, bütün borcumuz üzerimize kaldi. Hiçbir sey kalmadi. Perisaniz. Borçluyduk zaten ama su an bitigiz artik” dedi.

(Ismet Aktas - Erdal Can Içelli - IHA)
Kaynak: İHA