Thermoblock Ile Kilcal Damarlarinizdan Aninda Kurtulun

Deri veya mukoza yüzeyinde çiplak gözle ince çizgiler ya da noktalar seklinde kendini gösteren telenjiektazinin, kilcal damarlarin genislemesi sonucu ortaya çikan lezyonlar oldugunu bildiren Dr. Renda Circi, yaygin karsilasilan bir sorun olan telenjiektazinin vücudun herhangi bir yerinde ortaya çikabildigini ama en sik yüz ve bacaklarda görüldügünü söyledi.

Thermoblock Ile Kilcal Damarlarinizdan Aninda Kurtulun
Genellikle açik tenli ve ince derili kisilerde gözlemlenen kilcal damar olusumuna çevresel faktörlerin sebebiyet verebilecegi gibi genetik yatkinlik, fazla günese maruz kalma, asiri kilo artisi, gebelik, hormonal degisimler ve sahip olunan bazi dolasim bozukluklarinin da kilcal damar olusumunu tetikleyen belirgin sebeplerden bazilari oldugunu söyleyen Dr. Circi bazi vakalarda gözle görülemeyecek kadar küçük olan telenjiektazi, erken dönemde tedavi edilmedigi takdirde ilerleyen dönemde örümcek agi gibi cilt üzerinde yayilim gösterebilecegini bildirdi.

Genel vücut sagligini ve fiziki estetigi olumsuz etkileyen kilcal damar sorunu kadinlarda daha sik olmakla birlikte erkeklerde de oldukça yaygin karsilasilan bir durum oldugunu söyleyen Dr. Renda Circi, cerrahi müdahalenin neredeyse imkansiz oldugu kilcal damarlar Invamed üretim kampüsünde gelistirilen Thermoblock ile dakikalar içerisinde agri ve aci olmaksizin tedavi edilebilecegini belirterek, kilcal damar tedavisinde Thermoblock ile kalici, etkili ve aninda gözlemlenen basarili sonuçlar elde edildigini vurguladi. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmani Opr. Dr. Renda Circi, Thermoblock, radyofrekans ile üretilen isinin dogrudan damar duvarina uygulanmasi ile kilcal damarlarin yok edilmesi esasina dayali bir yöntem oldugunu belirterek, “Seanslarda çok ince igneler kullanilarak damarlar cilt üzerinden yakilir. Üretilen isi dogrudan damar içine uygulandigi için bu damarlarin tekrar görünür hale gelmesi mümkün degildir. Kilcal damarlarin yayginligina bagli olarak degismekle birlikte Thermoblock seanslari dakikalar içinde tamamlanmakta ve islem sonrasi hastalarimiz günlük yasantilarina aktif olarak devam edebilmekteler. Lazerden farkli olarak Thermoblock yöntemi ile, uygulama yapilan tüm damarlar aninda ve tek seferde yok olmakta ve kalici olarak tedavi edilmektedir” dedi.

Kaynak: İHA